App mòbil per Smartphones per seguir el Congrés en directe!

10 may. 2012

Alucina amb l'APP MÒBIL DEL CONGRÉS VOLTA AL MÓN! :-O

És un orgull presentar l'aplicació per iPhone, iPad i Android, creada per OPEN IT SOLUTIONS.
Descarrèga-la per iPhone & iPad aquí o Android aquí


L'App facilita tota la informació important de l'event. Una altra manera de passar del tríptic en paper al tríptic digital. Mediambientalment responsable i socialment al dia amb les noves tecnologies mòbils. Evolucionem cap a els "Smart Congress".
S'ha acabat amb no saber quina és la programació del congrés, ja no caldrà sortir a recollir el tríptic o preguntar-li al del costat, tot a un sol clic al mòbil.
Els assistents coneixeran qui són els bloggers que formen part del congrés, la seva biografia viatgera i l'enllaç directe als seus blocs.
En la seva vessant de xarxa social, l'App permet fer un seguiment de l'event en directe via Twitter, l'App està enllaçada amb el hashtag #voltaalmon. Això vol dir que ja no tens excusa per seguir l'event tant si et trobes als Cines Alexandra com si estàs a casa.
Pel que fa a la ubicació del congrés, serà fàcil de trobar al estar lligat el mapa amb Google Maps, ara giro a la dreta, ara recte i ja hi sóc!
Amb posterioritat al congrés l'App seguirà viva i s'anirà actualitzant periòdicament amb informació del Club i a més permetrà tenir contacte directe amb els seguidors del Club a través de les notificacions al mòbil.
L'aplicació està creada per Open IT Solutions, amb en Juan A. Robles com a responsable del projecte, que ha sigut capaç de crear una app genial per utilitzar en qualsevol tipus d'esdeveniment. Les icones utilitzades són d'ús lliure i dissenyades per pixel pressicons.
OPEN IT SOLUTIONS  és una empresa especialitzada en Tecnologies de la Informació orientades a Internet.
Ofereixen la millor solució, la solució que millor s'adapta a la teva empresa, i la posen al teu abast.  Solucions tecnològiques basades en web + mòbil + xarxes socials.
Esdeveniments, Web.TV i Internet arriben als dispositius mòbils, així doncs per què no crear una aplicació?Open IT Solutions
Tel: +34 606297565
Email: info@openitsolutions.info

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...