BTV notícies - I Congrés Volta al Món

9 abr. 2011

BTV Notcícies: "Posen en comú l’experiència de bloggers que han donat la volta al món"www.btvnoticies.cat

4 Comments:

Anónimo said...

Moltes felicitats! va ser tot un éxit! www.guainot.com

Wambas said...

Mediàtics!!! Vaya semanita!!, obro el diari i allà us trobo, poso la tele i allà sortiu..per la ràdio no us he sentit aquest cop, llàstima. Però no us podreu queixar, esteu a tot arreu. Una abraçada i enhorabona per aquesta explosió mediàtica

Dani said...

Hola,

Vaig estar dissabte al 1er congrés Volta al mon i us vull donar les meves felicitacions per la iniciativa, per l´organització, pels ponents, pels viatges i pel vostre blog. Tot un èxit, de veritat !!

Jo també sóc viatger, tot i q la volta al mon tota seguida no l´he fet. Diguem q vaig fer 1/4 de volta i em vaig quedar per Àsia, començant pel Transiberià i seguint per Mongòlia, Xina, Tibet, Índia, etc..., o bé que l´he fet a petits trosets... Em vaig sentir super identificat amb totes les explicacions que vau donar de la decisió, les motivacions, la llibertat, la dura tornada... tots passem pel mateix !

Vaig marxar sol el 2004 durant 5 mesos i com en aquell moment el tema blogs de viatge no s´estilava gaire per aquí, o jo no els coneixia, em vaig dedicar a enviar cròniques per mail als meus amics i familiars. Per tant és ara quan he obert una web i un blog però centrat totalment en la fotografia de viatges. Desde aquí us convido a visitar-lo.

També us demano permís per posar-vos a un apartat de links de viatgers que vull obrir en breu.

Espero no perdrem la jornada de viatges del 4 de juny ni la propera edició del congrés !! Tot i que encara em fa mal la panxa de la nostàlgia d´aquells viatges que m´ha agafat arrel del congrés!!

Una abraçada !


DANI
www.wix.com/daniplanas/photo
http://daniplanaslabad.wordpress.com

Silvia i Carles said...

Pero si es parla mes d vosaltres que del classic! Jeje
recordo la vostra primera xerrada a la llibreria Altair d barna (pq era la primera crec, oi?) i ara ja aneu fent conferencies davant 300 persones! Molt be, felicitats de debo!

Nosaltres ja portem 5 mesos d viatge i ara mateix estic veient el Barça, ja els tenim a 11 punts!!, dsd Banlung, Cambodja.

Una abraçada parella!
UnCambiodeAires.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...