Cadena Ser ens entrevista

18 oct. 2010

Li anem agafant el gustet a això de fer entrevistes... I sense saber com ni perquè, dijous ens en tornaràn a fer una. Aquest cop serà a la Cadena Ser al programa "QUÈ FEU QUE NO DORMIU", presentat pel Crisol Tuà. És un programa d´oci, cultura i entreteniment que s´emet els dissabtes i diumenges d´1 a 4 de la matinada.

En aquest programa hi fan una secció que es diu "La Volta al món en més de 80 dies", (podeu escoltar les anteriors entrevistes clicant aquí) on contacten amb gent que està fent la volta al món, com el genial Francesc Balagué (entrevista aquí) i d´altres que l´estan preparant o que ja l'han fet.
Com que entenem que potser us fa una mica de mandra llevar-vos per escoltar l'entrevista, mirarem de pujar-la més endevant.

1 Comment:

Silvia i Carles said...

Uola parella!
Nosaltres també participarem al programa però a diferència de vosaltres serà el primer cop :S que farem algo així amb el que imagino que ens posarem algo nerviosos (vosaltres ja aneu sobrats! jeje)

Avui hem parlat amb ells (o millor dit ella, la Maria) i ens ha dit si podiem anar aquest dijous amb el que coincidiriem amb vosaltres oi?? el que pasa es que treballo fins les 18:00 i hauria de fer algo per sortir a les 16:30... ueno que li he dit que no em va gaire be i que si pot ser la primera setmana de Novembre doncs perfecte :D

Ja ens explicareu que tal es la grabació!

Silvia i Carles - UnCambiodeAires.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...