Avui fa un any que vam tornar de la volta al món

28 oct. 2010

Avui fa un any que vam acabar el viatge. Sí, sí.. ja ha passat un any. Aquests últims 12 mesos han passat volant. De fet, cada dia, setmana, mes... ens passa volant. Però això, segurament, no és notícia per cap dels que llegiu el post. 

Aquest últim any no hem parat gaire quiets. Ens hem casat a Maldives, la Mireia ha tornat a viatjar al Japó i a l'Índia i s'ha posat a estudiar fotografia i japonès, i en Marc ha treballat en nous projectes interessants i es prepara per nous projectes que el il·lusionen i motiven.

Però alguna cosa d'aquest darrer any es pot equiparar a la volta al món que vam fer el 2009? No. Rotundament no. El post que vam escriure al acabar el viatge estava ple d'optimisme, energia i felicitat i com es pot comprovar, avui dia no tenim la mateixa alegria. Més aviat sentim nostàlgia d'aquella experiència que tant ens va omplir i la recordem com el millor que hem fet a les nostres vides.

Quan vam tornar del viatge tot va tornar a lloc massa ràpid. De fet, si algun futur viatger pateix per no trobar feina a la tornada o alguna d'aquestes coses que passen pel cap quan prepares un viatge, res més lluny. Tot, absolutament tot, torna al seu lloc. Casualment, uns bons amics viatgers acaben de trobar feina als pocs mesos de tornar i ara ja estan immersos en la pura rutina que van abandonar al iniciar el seu viatge. Nosaltres ho celebrem molt per ells. Bé, potser no tant... :-)

8 Comments:

Anónimo said...

ho pinteu tan bé que ens sembla que ens hi enganxarem!! anònimament però ens veiem el 27!

Ra said...

que m'has de dir si nosaltres prtem només un mes i els ànims els tenim per terra!!! després de "viure viatjant" tornar a casa ens queda petit i la rutina de Barna no la volem!!! En fi, sempre ens quedaran les experiències viscudes...
P:D: No volieu optimisme, doncs té optimisme...jejejee

Marc said...

@ Anònim: Doncs fins el 27! Ja saludaràs :-)

@Ra: sempre ens quedarà tornar-ho a fer... jejeje...

Anónimo said...

Home Marc!! Us saludarem a tots 8 ;-)!!

Marc said...

Quina intriga tu... :-)))

Titus said...

Siempre nos quedará Paris!
Bé, en aquest cas Paris no, però sí Nepal, Xina, Japó,.....,Argentina. Sempre quedarà una experiència irrepetible malgrat que la podeu començar de nou en qualsevol moment, i tornar a fer-la única. Només cal que us ho proposeu i actueu.
Una abraçada nebots

Mireia i Ignasi said...

Hola Mireia i Marc,

Llegint el vostre post m'he sentit molt identificada. Aviat farà dos anys que la meva parella i jo vam tornar de fer la volta al món i també penso que va ser la millor experiència de la meva vida, sens cap mena de dubte. Tornar a la rutina és dur, però sempre ens queda l'opció de tornar a marxar! ;)

Fins una altre,

Ignasi i Mireia.

Montserrat said...

Ostrreesss tuuuu....quin pessimisme per la tornada.

Jo m'he animat amb una amiga a fer la volta al món...ara ens estem mentalitzant, llegint i mirant què necessitem. Marxem a mitjans d'abril...i no volem ni pensar en la tornada segons el que llegeixo!!!

Ens encantaria poder contactar o tenir algun mail volstre per aquelles preguntes ( serem directes i breus) que ens van sortint.
El nostre correu es

anina_montse@hotmail.com

gràcies per compartir les experiencies amb la gent....nosaltres ja estem també dissenyant el blog.

muuuaaakkkkssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...