Barcelona: visita fugaç!

7 ago. 2010

Aquesta setmana hem tingut la visita a Barcelona de la Jacinthe i el Joël, una parella de francesa i belga respectivament.

Us posem en situació perquè la història val la pena, remuntant-nos a un post del 4 de setembre de 2009:

"A La Paz hem viscut una història divertida que ens ha porat a conèixer la Kyoko i el Joel. En una botiga de jaquetes, la Mireia va saludar en japonès a una japonesa, més o menys per fer broma. Es cauen bé i es passen el contacte; dos dies després ens ve a buscar a l'hotel i en un tres i no res, s'engresca a venir a l'Agència del trekking per pujar a Huayna Potosí. La porta de l'Agència està tancada i a fora un noi espera que obrin. Ens posem a parlar i el Joel també es decideix a fer el cim del Huayna Potosí al dia següent. En resum, que sense saber com, demà comencem un trekking i per ara ja som un grup de 4."

Al trekking vam conèixer a la Jacinthe, que fèia uns mesos que viatjava en bicicleta per Amèrica del Sud. El Joël era a Bolívia de vacances durant 6 setmanes. Uns dies després d'haver acabat el trekking nosaltres ens vam acomiadar del grup, però el Joël va seguir la ruta de la Jacinthe. Un cop passades les 6 setmanes, es va decidir a perdre la seva feina, el bitllet de tornada, comprar-se una bici i seguir fent camí amb la Jaç. D'això ja fa quasi un any. La parella ha deixat les bicicletes a Colòmbia i han vingut a Barcelona a veure al germà del Joël. Estaran als seus paisos fins el mes d'octubre, que tornaran a Colòmbia per tractar d'establir-se, trobar casa i feina a Medellín, i qui sap si quedar-se a viure per sempre.  


Ens va agradar molt compartir una vetllada a la platja de la Nova Icària amb ells. Esperem que tinguin molta sort amb el seu futur. Qui sap si algún dia ens tornarem a trobar...

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...