Japó: Nara i Koyasan

9 abr. 2010

Mireia:

Deixem les maletes a Kyoto, per empendre una excursió de 2 dies i 1 nit que començarà a Nara i seguirà a Koyasan. Nara és una ciutat amb una gran història, i una de les que més temples té i que millor conservats estan. És un destí que inclou a l'itinerari, quasi tot turista que visiti Japó. A part de temples, a Nara hi ha molts cèrvols que es passegen per la ciutat i el parc en llibertat. La visita a Nara ens ocupa fins les 12 del mig dia, aproximadament, i d'allà mateix agafem un tren que ens porta a Shinimamiya, i d'allà a Gokurakubashi, un poble al costat de Koyasan.

El trajecte de Nara a Shinimamiya ens entra amb el Japan Rail Pass, però de Shinimamiya a Gokurakubashi, hem de pagar un bitllet de tren a part, perquè aquest trajecte el cobreix una altra empresa. De Gokurakubashi, un funicular ens pujarà en 5 minuts a Koyasan, una de les 3 muntanyes sagrades del Japó.

A Koyasan, a part de veure temples, hi ha 2 coses molt típiques per fer, i les vam fer les dues. 1. Dormir en un temple, veure el servei que fan a les 6 del matí els monjos, i menjar delicatessens vegetarianes (que en cap altra circunstància ens menjaríem). 2. Passejar per el cementiri Ukuno-in, on molts budistes de Japó els agradaria estar enterrats.

La nit al temple és força cara, però segurament és una experiència que no tindrem oportunitat de repetir. El menjar, tot i reconèixer que és "exquisit", no ens va agradar massa. La passejada pel cementiri... ens van dir que si la fèiem de nit era molt millor... i després de veure com la única parella que passejava amb nosaltres a les 20:00 es va acollonir i van sortir cames ajudeu-me, nosaltres ens vam "escagarrinar" una mica. Vam estar passejant completament sols i una mica atemorits, fins que vam decidir fer volta enrera. Al matí següent, vam tornar, i aquest cop amb la llum del dia es veia diferent.
-----------------------------------------------------------------------------
Marc:
Ei ei! novetat Barcelonina!! Avui puc explicar-vos que ahir vaig anar a classe del Màster que estic fent... Com mola eh? Per la tarda, no vaig treballar i vaig fer classe. Si val... és veritat que potser és una mica més divertit passejar pels prats de Nara i gaudir de la vida, però que voleu... és el que hi ha...

1 Comment:

Carles said...

Va Marc no et castiguis tant que la vida a Barcelona tb està de Put... mare.
Avui ha fet o millor dit està fent un gran dia. Solet i calor a les hores centrals que fan que la jaqueta o abric que un agafa pel mati, al migdia toqui bastant el collons i dema... demà és el gran CLASSIC - BARÇA vs MADRID així que la meva aposta persona és un 1-4, amb hat-trick de Messi i el titular de l'AS de l'endemà amb algu aixi com... EL BERNABEU SE RINDE A MESSI jojojoj

Un abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...