Japó: Himeji-jo, Innari tori i més Kyoto

4 abr. 2010

Mireia: Ens hem llevat per anar a Himeji jo, un dels castells originals, més bonics del pais. Això diuen. No hem tingut en compte el petit detall de ser dissabte i Sakura alhora, i tot i que ja érem a la ciutat de Himeji a les 9 del matí, hi havia moltíssima moltíssima gent. Encara ens quedaven moltes coses per fer a Kyoto i volíem visitar també el mateix dia Innari Tori, pero tot i tenir previst sortir a les 11.30 de Himeji, ha estat impossible. Hem estat mes de 3 hores fent cues per entrar al castell (inclosa la visita que també era en fila india). Ha sigut una cosa molt exagerada i evidentment hem perdut el tren, i l'hem hagut d'agafar una hora més tard.


La visita però ha valgut molt la pena. El castell és molt bonic, i si a més, li afegeixes els cirerers, l'estampa és de postal.

Un cop arribats novament a Kyoto, hem dinat a un dels múltiples restaurants de la gegant estació de 12 pisos que té la ciutat. Hem dinat molt bé, escollint un restaurant de la 11ena planta. Després, ens hem acostat a Fushimi Innari Tori , on el Marc i jo ja hi havíem estat l'altra vegada. Aquest cop però, rodejats de turistes japonesos. No hem acabat l'ascens de 4km perquè se'ns feia tard.

Tot i que l'hostal on estavem hi hem estat molt a gust, quan hem tornat a Kyoto hem canviat d'allotjament. La qüestió és que havíem reservat tots els allotjaments amb antelació, i menys mal, perquè Kyoto està ple com un ou i costa trobar allotjaments. Ja teníem previst provar un altre lloc per dormir. Hem anat al Oyado Ishicho Ryokan, un hotel força gran amb tocs tradicionals japonesos. (habitacions de tatami força xules, yukata, onsen, etc.) Aquest lloc és el doble de car que l'hostal, però hem de dir que també està molt bé. Està ubicat a prop de Kawaramachi, una de les principals artèries de la ciutat.

Finalment, hem acabat un dia molt atapeït, fent-nos un altre homenatge al Maruyama park, un lloc amb un gran ambientillu en aquesta época de l'any, i on s'hi pot veure un cirerer especialment gran. Els cirerers del parc, estan il·luminats durant aquests dies. I molta gent s'hi acosta a celebrar el Hanami nocturn.
---------------------------------------------------------------------------------
Marc: bé, en els posts que portem de la secció "tu a Japó, jo a Barcelona" he intentat ser original i mirar de compensar amb algo que pogués acostar-se al que es fa quan s'està de viatge... però ara si que he de desistir. L'activitat trepidant dels viatgers no es pot comparar amb la meva. Al menys aquests dos últims dies, on a banda d'una altre visita al Camp Nou (Barça-Arsenal), i una ponència sobre 2.0 a Blanquerna, no he fet més que treballar i treballar.

Per si em quedava algún dubte, ara em queda molt més clar que viatjant s'aporfita moltiiiiissim més la vida que vivint a la ciutat i fent el mateix de sempre. Kurrar i pringar. És veritat que de tant en quan fas coses originals que surten de la rutina, però ara mateix em canviaria per qualsevol viatger.

Ànims viatgers, seguiu gaudint i vivint la vida!
una abraçada per tots,

1 Comment:

Txell i Xavi said...

Marc!!!!
Ànims que demà en tindràs una altra per explicar! És ben cert que viatjant s'aprofita o es viu molt millor, però ja que tu ets aquí disfruta al màxim amb el partit de demà. Naltros ho farem, per suposat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...