Japó: Arribem a Japó a tot tren

2 abr. 2010

Mireia: des que vam sortir de barcelona, hem trigat 24h a arribar a Kyoto, el nostre primer desti a Japó. El viatge va ser més dur del que pensavem i quasi no vam poder dormir. Un cop arribats a Tokyo, vam agafar un tren bala per arribar 3.30min. després aprox. a Kyoto amb molt cansament a sobre, sortim però a donar una volta per la ciutat. Kyoto està encara, si cap, més bonica que la recordava. Ens deixem caure per Shinbashi dori, el que diuen el carrer mes bonic d'Àsia quan els cirerers estan florits. La veritat és que estan tots els cirerers esplendits i el carrer il.luminat. Evidentment, la part bohèmia del moment no existeix perque estem rodejats de multitud de turistes locals que fotografien a tort i a dret la meravella que tenim davant dels ulls. Quin bon inici de viatge! Això promet!

Marc: jo mentrestant a Barcelona he gaudit amb l'Arsenal-Barça i el Madrid-Barça de bàsquet. També m'han tantejat per una feina (ojalá que això segueixi així quan estigui al atur :-) i he menjat verdura i un humus excel·lent que em va deixar fet la Mireia.
Avui dissabte, dia de bon sol a Barcelona, he aprofitat per anar al gimnàs tot escoltant Manel i Amaral i després a dinar a casa als pares i l'avi.

El millor per això ja sigut l'espantapajarus made in Àrea de Guissona (com la Mireia posa links, jo també ho vull fer! Web Àrea Guissona) que he hagut d'improvisar a l'hort per evitar l'atac mortífer dels pardals. Com que l'hotel de la Mireia no té wifi, no ha pogut deixar fotos, però no patiu: si voleu imatges, jo us en deixo una de "l'espantapàjarus del Marc".

3 Comments:

Eva i Aleix said...

Hola nois,

je je... quina bona idea de fer aixo!! us anirem seguint.

a mes Japo! guau!... BCN esta be pero claro, no hi ha color!... lo del Barca pero si que a mi me toque al cor (fa segles que no vec un partit del Barca en directe!)

una abracada
Eva i Aleix

francesc said...

eeei! és genial l'espantapajarus :) La Mireia te'n podria portar un de robotitzat japonés!!

Marc Elena said...

@Eva i Alex: moltes gràcies parella. Ara bé, jo no canvio el vostre viatge per partit del Bilbao... Ànims cracks!

@francesc, jajajja! Gran idea crack!!! i felicitats per l'article del diari a Argetina. Et convertiràs en un mediàtic? :-) Segueix gaudint!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...