Japó: abans de marxar

27 mar. 2010

Com bé us avançava el Marc, el proper 31 de març marxo amb els meus pares a Japó. El viatge durarà 14 dies i ja el tenim planificat, tot i que estem oberts a algun canvi diurn.

El planning previst, n0 és massa diferent del que vam fer el Marc i jo, tot i que sí que hi haurà alguna novetat:

1 abril: Arribada a Japó. Nit a Kyoto
2 abril: Kyoto
3 abril: El castell Himeji-jo/Kyoto
4 abril: Kyoto
5 abril: Nara i dormir a Koya-san
6 abril: Koya-san/Kyoto
7 abril: Kanazawa
8 abril: Shirakawa-go i dormir a Takayama
9 abril: Takayama i dormir a Tokyo
10 abril: Tokyo
11 abril: Tokyo
12 abril: Temples de Nikko i dormir a Tokyo
13 abril: Tokyo i tornada a Barcelona

Hem hagut de reservar l'allotjament de totes les nits, perquè és temporada alta, sobretot al Kansai, la regió de Kyoto. Coincidim amb el Sakura (altrament dit cherry blossom o cirerers en flor) , una de les époques de l'any preferides dels japonesos, que es desplacen a Kyoto per no perdre's detall. A veure si tenim sort i podem veure el hanami (tradició japonesa d'observar la bellesa de les flors) o algun festival, ja us explicarem.

En aquest link, els japonesos fan un seguiment extensiu del "cherry blossom" amb un seguiment de tot l'aconteixement arreu del país, una previsió meteorològica de les dates exactes, donen a conèixer tots els actes i festivals que es fan en honor als cirerers florits, la gent penja fotografies, etc. És a dir, a priori, sembla que tot el país estigui pendent del tema.
http://www.japan-guide.com/e/e2011.html


Per altra banda, tornem a viatjar amb el Japan Rail Pass pel "mòdic" preu de 379euros per persona i amb validesa de 14 dies. Mare meva, i és que realment és caríssim. L'opció més econòmica, com ja vam comentar, és viatjar en bus, però hem estat valorant l'opció tren i comprant els bitllets per separat, el nostre itinerari ens sortia més car.

Marxem amb Alitalia, en un vol que ens va costar 560€ anar i tornar. Un vol que vam contractar el mes de gener i que a data d'avui costa 2.058€... "mamma mia" i és que les gangues no estan fetes pels que es desperten a darrera hora.
5 Comments:

Txell i Xavi said...

Mireia!!! Prometem seguir-te! Aquest any tenia molts números el Japó, finalment no serà, és el que té això de viatjar, que abans no et decideixes has estat a gairebé tot el món i sense moure't de casa... jejeje... però vaja, no anirà malament una miqueta més d'informació!!! Molt bon viatge i a disfrutar!
Una araçada!

Mireia.viatge365 said...

@Moltes gràcies Txell i Xavi!!! A vosaltres també us queda una miqueta menys!!! ;P Un petonet!

Francesc said...

Seguim?

http://www.facebook.com/group.php?gid=46169028754&ref=ts

Carles said...

i es que les gangues no estan fetes pels que es desperten a darrera hora...
me la quedo vale? m'ha agradat aquesta veritat com un temple que has escrit :P

Disfruta del Japo! (un altre cop)

Wambas said...

Holaaa,
no perdais el tiempo en Kanazawa y si podeis ir directamente a Takayama, vale la pena pasar dia y medio alli, sobretodo si quereis ir a Shirakawago. Si os pillais los dedos con el tiempo, en vez de Shirakawago podeis ir a Hidanosato, que esta al lado de Takayama, os cuesta muy poco el bus hasta alli, y tambien vereis las casas tipicas japonesas. Besos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...