Destinolos30.blogspot.com Viatgers que comencen ruta

2 feb. 2010


Avui us volem presentar una parella que hem conegut on-line, i amb la que ja hem quedat dues vegades. El Raul i l'Eva són uns trentañeros que durant un període de temps il·limitat (ells creuen que 8 mesos, però estem segurs que serà més...) viatjaran per Oceania i Asia.


Comencen el seu periple el dia 4 de febrer per les Illes Fiji, amb el que ens fan una enveja terrible!!! Si d'acord, nosaltres com a mínim ja hi hem estat... però és per això que ens moriem d'enveja... perquè ho coneixem. Estem segurs que s'ho passaran de conya i més amb el fred que fot ara a Barcelona...

La 1era aportació interessantíssima que ens deixen el Raul i l'Eva al món viatger és la tarjeta Kutxa. Cito textualment les seves paraules.

Un tema que nos preocupaba bastante era el del dinero...y es que a la que te pones a hacer cuentas de las veces que vas a tener que tirar de cajeros y de la comisión que los bancos te cobran se te caen los huevos al suelo...un 4% así, sin más! y claro, si te vas 3 semanas pues la asumes pero cuando estás hablando de estar tanto tiempo pues como que no...finalmente y gracias a antiguos viajeros que ya pasaron por esto antes hemos ido a parar al que desde hoy considero a un amigo más: Kutxa. Si tienes menos de 30 años puedes tener su tarjeta joven y el interés que te aplican al sacar pasta de un cajero en el extranjero es de 1€ fijo, saques lo que saques! Si a eso le sumas que Eva llegó encantada con la chica que le atendió en la oficina pues en bandeja nos lo ponen.
Gràcies companys! Llàstima de no haver-ho sabut abans ;-)

I per acabar, us deixo el planing de ruta inicial que tenen previst l'Eva i el Raul.
Bon viatge!!!!!!

4 Comments:

Barber said...

Hola!

Jo faré un viatge semblant a partir de juny( de fet vull venir demà a l'altair al vostre forum). M'he informat del tema financer i la que surt millor a priori és la targeta jove de Caixa Nova, 0 comissions a cap caixer del món. Estic pendent d'una persona (www.trajinandoporelmundo.com), que l'està fent servir i que em digui que tal, si és veritat o no. Només com informació per a viatjers.

salutacions,

Ramon

Marc Elena said...

Ostres tu!!! Quina bona info!!!
Moltes gràcies Ramón!
Ens veiem demà :-)

salut

Raul i Eva said...

Hey nois!!!

merci per la resenya...acabem d'arrivar a Fiji...fot una calda que mata!!!! jajajaja...dema cap a les illes!!!!

Una abrasada!

Raul i Eva said...

Hey nois!!!

merci per la resenya...acabem d'arrivar a Fiji...fot una calda que mata!!!! jajajaja...dema cap a les illes!!!!

Una abrasada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...