Aniversari

14 feb. 2010

Cada any celebrem l'aniversari d'una manera diferent, l'any passat per l'aniversari de la Mireia estàvem a Tailàndia i va ser un aniversari molt especial. Aquest any, però, ha estat un dels millors aniversaris que la Mireia ha passat... i és que a vegades, no hi ha res com estar aprop dels teus per celebrar-ho. Afegir, com a "guinda del pastel" que aquest matí, al obrir l'ordinador teníem una sorpresa des de l'altra banda del món i és que el Raúl i l'Eva http://destinolos30.blogspot.com/ ens han enviat la postal de felicitació és especial que haguem rebut mai. Eren a Fiji i es van enrecordar els meravellosos dies que nosaltres vam passar al Botaira Resort. Moltíssimes gràcies cracks, no sabeu la il·lusió que ens ha fet!!!!5 Comments:

Anónimo said...

Hola macos! Demà de bon matí, a les 6,30 am, comencem el nostre petit periple. Ens retrobem amb la Georgina i ens deixarem aconsellar per la seva experiència ( que no ens passi rès!) La veritat és que els vostres posts fan agafar moltes ganes de viatjar... No descartem que en el futur poguem fer coses més ambicioses viatgísticament parlant. Us estimem!
Molts petons!!
Manel i Esther

Anónimo said...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo said...

Hola Mireia i Marc jo tambe estic mirant els vostres blogg , volia enviar unes fitis desde internet pero no se a quina direcció enviar-les

Maribel

Pau Fernández i Mònica Farguell said...

Mireia!!!
Moltes felicitats!!! Encara que anem amb uns dies de retard més val tard que mai!
Celebrem que hagi sigut un gran aniversari.

Nosaltres ja estem a Tailàndia!

Molts petons i records

Pau i Mònica

Anónimo said...

Vaig aprendre molt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...