Trobada amb els Xinuxanuinarinant a Campdevànol

31 ene. 2010

Tres mesos després d'haver aterrat a Barcelona, i un mes després que l'Anna i el Rubén hagin arribat després d'un viatge que els ha dut durant 1 any i 4 mesos per un munt de països asiàtics en bicicleta, els quatre ens vam retrobar a Campdevànol el passat diumenge.

Ens vam conèixer per casualitat el 31 de desembre de 2008 a Luang Prabang (Laos), i només vam coincidir unes horetes. El passat diumenge 24 de gener de 2009 ens hem retrobat i hem de dir que no ens ho podíem passar millor. És curiós com amb molts dels viatgers que hem conegut, tenim més coses amb comú que amb gent amb la que ens relacionem més o menys de manera habitual... Ara mateix, som una mica egoistes i tenim moltíssimes ganes que alguns amics que actualment estan de viatge , tornin a Barcelona i ens ensenyin les fotos que han fet i ens expliquin les històries que han viscut.

Diumenge, amb l'Anna i el Rubén, quan escoltàvem atents les seves aventures, era com si fossin una mica nostres... Escoltar viatges que han tornat o futurs viatgers que marxen en breu (Raul i Eva) ens fa feliços i ens recorda el que vam fer nosaltres... És extrany però hi ha dies que pensem que encara ens queden viatges molt llargs per fer...

Des d'aquí, una abraçada Anna i Rubén!!!!

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...