sortim a la home de La Vanguardia

19 nov. 2009

Avui el diari La Vanguardia ha tingut la gentilesa de publicar un article sobre el nostre viatge a la seva web, amb 4 fotos incloses. Esperem que gaudiu de l'article.


Llegeix la notícia a La Vanguardia clicant aquí

6 Comments:

Anónimo said...

Hola parella!!sóm la Sandra i l'Albert, nosaltres comencem la nostre volta al mon al febrer del 2010 i estem amb preparatius ;), hem seguit el vostre blog i ens ha encantat!!crec que aquells a qui ens agrada viatjar aquesta experiència és inoblidable!Moltes felicitats per haver fet el vostre somni realitat!

peleteros said...

hola pareja ,por lo que veo en los comentarios de la vanguardia,con amigos asi ¿para que quiero enemigos?
Y referente a los que dicen que no les llega para pagar la hipoteca,que se jodan,ya que nadie les puso una pistola en la cabeza,lo unico que como borregos que son siguieron al rebaño hasta el matadero(aqui el que no compraba piso y vivia de renta era un pringao)

Anónimo said...

Pués mira peletero estoy totalmente de acuerdo contigo... me voy a joder porqué maldito el dia que decidí empezar a pagar una hipoteca sin tan solo pensar en la opción de viajar... viajar... viajar sin cesar!!!

Marc Elena said...

@Sandra i Albert: ànims parella! ja ens passareu el vostre blog pq us anem seguint!
@peleteros: jajajaja.. no problem.. Aquí esta Mireia para calmar los ánimos. jeje
@anónimo: bienvenido al blog y gracias por tu comment!

UK said...

Gemma
Hola parella, em dic Gemma i com a vosaltres m´agrada molt viatjar... he vist el bloc i les fotos penjades, realment són maquíssimes... felicitats per aquest gran viatge i no feu cas de comentaris de persones que no tenen res a dir. El que us heu gastat en el viatge són diners vostres i ningú n´ha de fer res en com els gasteu, sincerament, crec que això simplement és enveja (no enveja sana).

Marc Elena said...

@Gemma: Benvinguda Gemma, i gràcies pels teus comentaris! Celebrem que t'agradi. Sobre els comentaris, saben una mica greu pq no són gaire objectius, però en fi... I sobre es diners, doncs totalment d'acord amb tu.

En tot cas, ens quedem amb que si algú perd temps per fer un comentari a un blog, és que el tema mínimament li interessa, així que si no problem!! jejeje

una abraçada,
Mireia i Marc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...