La tornada: 1 setmana després

4 nov. 2009

Una setmana després d'haver tornat, sembla que tot quedi enrera. La Mireia avui ha començat a treballar i el Marc un màster en comunicació política. Ja fa uns dies que tenim el pis que vam deixar, i tot i que hem hagut de fer mil gestions, aquests dies també ens els hem dedicat a fer turisme per la nostra ciutat. Alguns us preguntareu com és això, i és que tot i els maldecaps que suposa un canvi de vida com aquest, hem tingut la visita de la Kyoko, una noia japonesa que vàrem conèixer a Bolívia i amb qui vam fer bona amistat. El nostre viatge no podria acabar d'una manera més curiosa que visitant la Sagrada Família, la Pedrera, la casa Batlló, el Parc Güell, el Mercat de la Boqueria, Montjuïc, etc. Si observem la realitat actual ens adonem que res ha canviat i tot està igual que sempre. i això ens fa tristos. El viatge ha acabat i hem de confessar que la tornada està sent més difícil del que estava previst, i tot i que potser és d'hora per a fer valoracions, el procés d'adaptació serà costós.
2 Comments:

Anónimo said...

Benvolguts Mireia i Marc,només faltaria que a dos aventurers com vosaltres no els fos dur de tornar a la rutina ! el que seria extrany es que no us pasés !
Jo no crec que les coses estiguin igual,al menys a Catalunya,tots els trasbalsos socials i polítics del cas Millet, la trama del Ajuntament de Santa Coloma ,Alavedra i Prenafeta...etc. que s´han pogut veure per la TV i comentar i llegir a les ràdios i diaris,quan vau marxar semblava impossible que pogués pasar !I podria ser que a vosaltres,que torneu amb l´imatge del GRAN MÓN,LA GRAN LLUNA,EL GRAN SOL,L´OCEÁ IMMENS ,aquestes menudesses ja no us interessin gens... I TOT AIXÓ QUE HAUREU GUANYAT !!!
Amén.

Eva i Aleix said...

Hola nois!

Feia dies que teniem ganes d'escriure-us... primer de tot benvinguts a casa!

Ha degut de ser emotiu i xulo... tot i que cada dia que passa us entenem mes quan ens vau dir al Calafate que no tenieu ganes de tornar!!... Nosaltres ara seran casi ja 3 mesos i estem molt preocupats pq els dies ens passen volant!

El post de tornada es molt emocionant!... i la foto que heu posat se surt de la pantalla la felicitat!!.. que guai!

Vam estar mirant lo de les Cook (ens vau engrescar molt) pero crec que ho deixarem per la proxima pq sembla que pillariem la epoca dolenta del clima. El que si sembla segur es que inclourem la Xina, l'altre dia vam coincidir amb un catala que la coneixia super be i ens va acabar de convencer.

Pues res, molta sort amb els nous projectes!

Una abracada.

Aleix i Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...