Argentina: información útil

7 nov. 2009

Argentina es un país de dimensiones enormes y con muchísimas cosas por hacer y ver. La diversidad de paisajes hace maravillar al viajero una vez tras otra. Su gran inmensidad implica que los traslados sean cansados o que tengamos que desplazarnos en avión. La gran cantidad de kilómetros que supone cada desplazamiento, también hace que los trayectos sean caros.

La Patagonia Argentina es impresionante, aun siendo uno de los destinos más caros de nuestro viaje, y que no hemos visitado en su mejor época (el clima no era muy favorable), nos ha encantado. Península Valdés, Bariloche, El Fitz Roy o Perito Moreno son destinos increíbles por si solos, que si ponemos en un mismo saco, y añadimos una visita a Iguazú y Buenos Aires, hacen de Argentina uno de los países más completos que hemos visto. Y eso que no hemos estado en Salta, Jujuy, Córdoba o Mendoza.

Gastos por persona:
Nº de Días en el país: 24 días
Gastos de alojamiento: 111€ (la media ha sido de 7,5€ pp/por noche)
Gastos de transporte: 295€
Gastos de comida: 79€
Actividades especiales: 194€ (incluye tour ballenas, trekking glaciar Perito Moreno, entradas Perito Moreno, Entradas Iguazú, etc.)
Gasto total: 924€
Gasto medio por día: 38,5€

Posts Argentina:
25/10/2009: River-Boca
25/10/2009: Buenos Aires, una ciutat que enamora
23/10/2009: Iguazú
21/10/2009: Higligths videos
19/10/2009: Usuhaia
12/10/2009: El Chaltén; anem de trekking
09/10/2009: El Perito Moreno és IMPERIAL!
07/10/2009: Península Valdés: el tour de Balenes
02/10/2009: Bariloche, esquí i xocolata

Fotos Argentina:

5 Comments:

Silvia i Robert said...

Ei nois! Com va la tornada, ja hem llegit que s'ha fet una mica dura!
Be, molts d'anims des d'Argentina, penseu que el pont de la constitucio i Nadal estan al caure :)
Trobarem a faltar les vostres histories a la web!
Una abracada!

Silvia i Robert

Anónimo said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anna said...

Avui per fi he tingut temps de "passejar-me" pel vostre bloc. I us haig de dir que m'ha encantat!! Haurieu de vendre els drets a alguna editorial perque el publiquin com a llibre. És entretingut, interessant i molt pràctic pels que vulguin viatjar com ho heu fet vosaltres. Quina enveja!! Potser quan les meves filles siguin una mica més grans marxem tota la familia a donar la volta la món... l'unic problema, els calés!

Marc Elena said...

@Anna: Ei Anna, de veritat que el més important per a poder fer aquest viatge són les ganes. Moltíssimes gràcies per tot el que ens dius, ens fa molt feliços. Suposem que el tema dels nens és un impediment, tot i que hem vist famílies que ho fan. El bittlet round the world va molt bé per viatges de durada màxima 1 any, on es vulguin veure molts països i, tot i que els preus es multipliquen quan parlem d'una família sencera, sempre hi ha trucs per estalviar. Una abraçada molt gran, Molta Sort!!!

Anónimo said...

zelo intiresno, hvala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...