Chile: Torres del Paine. Opcions per abaratir costos

14 oct. 2009

Tot i que sempre hi ha opcions per abaratir costos, aquests també impliquen sacrificis com: haver de portar més pes a la motxilla o passar més fred a la nit.

- Comprar i transportar la teva pròpia tenda de campanya, o llogar-la fora del parc (dins costa per nit entre 6.000 i 10.000 pesos). Si en compres una per dues persones costa uns 10.000 pesos.

- Carregar sacs de dormir+les esterilles: nosaltres en carregàvem uns, però no eren prou calents per aquesta època de l'any. Haurien de ser de -15º aprox. Preu mínim de lloguer és de 3.000 pesos sac + 1.500 pesos per l'esterilla.

- Carregar tot el menjar, tenint una previsió de tots els àpats que faràs durant el trekking. Hi ha petites botigues als refugis, però tenen poc producte i són un pèl cares. Nosaltres portàvem entrepans de pernil i formatge per a tots els àpats, però hem vist molta gent amb un fogonet, cassoles, plats, coberts... molt millor després de dies de caminar, però més pes afegit a la bossa. Al refugi "Torres" hi ha barbacoes on cuinar i al refugi "Paine Grande" una cuina un tant destarotada i sense utensilis.0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...