Argentina: Ushuaia

19 oct. 2009

Marxem de Puerto Natales (Torres del Paine) per anar a Ushuaia, on hem quedat amb uns amics molt especials, passant primer per Punta Arenas (una ciutat força lletja, on la famosa zona de compres lliure d'impostos és més cara que Andorra).

Aquests dos dies a Ushuaia els dediquem a fer una excursioneta per veure els paisatges que envolten la ciutat i a fer una passejada en barca pel canal Beagle, que ens porta a un Justificació completafar i a una pingüinera. Pels 28€ que val l'activitat, deixa molt que desitjar.

Tot i que estem a primavera, els darrers dies ha nevat molt, amb el que deixem per una altra ocasió la visita al parc nacional "Tierra de Fuego", que no està molt apte per recórre'l en aquestes condicions climàtiques.

El màrqueting exercit sobre Ushuaia la posiciona com la ciutat més austral del món, i constantment es veu l'eslògan "Fin del mundo". A nosaltres, el que més ens agrada d'aquest lloc és la seva ubicació entre muntanyes, ara ben blanques.

En resum, molta marca i poca teca.

2 Comments:

Anónimo said...

Hola parella , ja falta poc , quand torneu a Barcelona air port

Petonets Maribel

Eva i Aleix said...

Hola parella!

quin greu lo de les catarates... esperem la part argentina us vagi millor!... fa molta rabia quan lo clima te jode! ahir a la nit vam arribar a Pascua i plovia a bots i barrals i aquest mati al aixecar-nos igual i la previsio feia preveure lo pitjor de lo pitjor (estavem fastiguejats!).... pero a despres ha sortit el sol i ens hem sucarrat i ara estem amb l'aftersun!... es boig el temps pero ratlla molt quan no t'acompanya.

ale pues, acabeu de disfrutar!!

eva i aleix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...