Argentina: River-Boca

25 oct. 2009

Diuen que és el clàssic dels clàssics. Bé, potser el més famós és a la Bombonera, l'estadi de Boca, però avui el Marc ha tingut l'oportunitat de viure un River-Boca al Monumental, l'estadi de River.
Totes les entrades estaven exhaurides així que ha tingut que anar a la revenda, i per 53€ ha aconseguit una ganga. L'experiència ha sigut única. Irrepetible. L'ambient és terrible. Com animen aquests argentins...Durant el partit he tingut que reprimir-me i no he pogut animar a Boca com m'hagués agradat fer, però no era plan de sortir escaldat... El partit no ha sigut res de l'altre món, de fet, els jugadors estrelles són velles glòries dels 90 que encara s'arrosseguen, com el Palermo (36 anys), Riquelme (31), Pato Abondanccieri, Battaglia, l'Ibarra, a Boca; i el Gallardo (35), l'Almeida o l'Ortega a River; però l'experiència no l'oblidaré mai. És el futbol en essència, i uns dels millors llocs del món per viure l'ambient i la passió que envolta el futbol.

Havent tingut la sort de viure algun Barça-Madrid al Nou Camp, un Liverpool-Barça a Anfiled, un Nigeria-Dinamarca del Mundial de França 98 al Stade de France, i avui per fi, un River-Boca, crec que avui puc tancar un cicle futbolístic perfecte. Un tancament al viatge immillorable, i un record per sempre.


4 Comments:

Anónimo said...

Holes,

Marc, la teva ànima de holligan haurà quedat, ben segur, satisfeta amb l'experiència bonaerense.

De ben segur és un magnífig final al vostre periple mundial. Nosaltres, com no, hem seguit el partit mentre el vostre Barça anave fent gols con si d'un partit de tenis es tractès.

Bé. Com deien els romans "allea jacta est". Si estem segurs d'alguna cosa és que tenim moltes ganes de trobar-nos amb vosaltres i de fer-vos unes abraçades de primera divisió.

Fins ara.... (je, je, je..)

mirenuriolcesc

Helencito said...

tremendu!!!!!!!
crec que és la millor manera de despedir-se d'argentina.
realment espectacular!

Tito Livio said...

Bien está lo que bien acaba. Bé, vosaltres heu tingut experiències de tot tipus al vostre viatge, però ens heu transmès infinitat de sensacions possitives, com aquesta darrera. Ja m'ho crec, ja, que us hauríeu quedat un any més de viatge. A veure ara com reconduïu la vostra tornada a la vida normal, espero que no sigui una tornada sino un nou començament completament diferent que us depari tantes aventures com si estiguèssiu de viatge. En vosaltres resideix l'oportunitat de canviar el vostre món (que fil·losòfic m'ha quedat per a un rutinari matí de dilluns).
Bon viatge!!!

Anónimo said...

Que pasa pareja!!! que cabron Marc la envidia que me has dado con el partido, debio ser tremendo... bueno, si no recuerdo mal os faltan horas para coger el vuelo a Barna y finalizar asi el viaje, asi que os quiero desear lo mejor para la vuelta y que todos los planes y deseos que teneis ahora con respecto a casa se vayan cumpliendo... Como avanzadilla vuestra os tengo que decir que vais a flipar un poco bastante con el cambiazo, yo sigo flipando, es un jet lag vital, pero que tambien lo disfruteis porque es precioso reencontrarse con los tuyos, y como hablabamos en Buenos Aires hay que tomarselo con tranquilidad y paciencia, pero ya os digo que tambien es una situación excepcional que merece ser disfrutada lentamente, asi que animo y muy buena suerte... Un abrazo muy fuerte para los dos y nos vemos por los Madriles o por Barna para comentar la jugada Adeu!

Jesus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...