Argentina: Iguazú

23 oct. 2009

Un vol de 3,5h. ens porta d'Ushuaia a Buenos Aires, on passem 24 hores abans de marxar cap a Iguazú, recomanats per diferents viatgers. El tast de la capital ens fa intuir que ens agradarà. Arribem a Iguzaú després de 20 hores de bus, on hi passem un parell de dies.

El nostre objectiu era veure les Cataratas només des de la banda Argentina, però l'excés d'aigua fa que un dels circuits estigui tallat i ens diuen que si esperem un dia potser l'obren; per fer temps, decidim fer la part brasilera. Fa un dia força lleig i plou de manera intermitent, però les Cataratas ens agraden molt. L'endemà visitem la part Argentina, que ens deixa bocabadats, i a mig matí obren el circuit que romania tancat el dia anterior. Aquest darrer circuit anomenat "la garganta del diablo" és IMPERIAL! I només per això ja val la pena fer 40 hores de bus anar i tornar des de Buenos Aires. No podíem tenir un tancament millor de viatge. El lloc impressiona moltíssim i les fotos no fan justícia, i és que unes passarel·les et col·loquen just al mig de la cascada per contemplar la força desmesurada de l'aigua i adonar-te del poder de la natura.

Com que el Marc no va carregar la càmera per fer el vídeo, us enllacem un bon vídeo del viatgers Aleix i Eva. Veure video


3 Comments:

Eva i Aleix said...

Hola nois!
celebrem que us hagin agradat tant les cascades!!! quin final de viatge tan reple d'IMPERIALS que esteu tenint! ho celebrem!! acabeu d'aprofitar molt aquests darrers dies per BA, nosaltres ja pensant amb la proxima destinacio NZ!!
Per cert, en quan als videos d'Iguazu, si voleu, millor aquests dos que son especificament nomes de les cascades:
1. Garganta del diablo:
http://www.youtube.com/watch?v=Oasd4w1GxR8
2. Paseo superior:
http://www.youtube.com/watch?v=bFf5rM38VvI

Una abracada

Anna i Ruben said...

Ei parella!
ni que s'acosti l'últim dia del viatge que no pareu, eh? Sud Amèrica sona brutal i la majoria dels llocs per on heu passat ens fan una enveja (sana) terrible. No és que aquí no hi estiguem bé, però és que ja és molt similar a casa. I a més, ja comencem a planejar la tornada, tot i que encara no sabem ben bé quan serà.
Com sempre, us anirem seguint!
Sort!!

wambas said...

Enhorabona!!!, heu arribat a les 40000 entrades al post. En un any, a més de 100 entrades per dia, BRUTAL!!!
Fins aviat, que tingueu molt bon viatge

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...