Chile: Santiago de Chile i Matías y Ximena

23 sept. 2009

Al arribar a llatinoamèrica el Matías y la Ximena ja ens van atendre i rebre molt millor del que podíem esperar, i vam fer un post per recordar i agrair-los l'acolliment. Uns mesos més tard hem tornat a Santiago de Chile i ens han tornat a acollir. Aquest cop, ja a casa seva, doncs l'altre vegada encara no en tenien.

La seva hospitalitat no té paraules. Han sigut excepcionalment atents, gentils, amables i acollidors amb nosaltres; i no només ells, també tota la seva família. A més a més, estant el Matías acabat d'operar del genoll. Ara només esperem que tornin a Barcelona per poder tornar-los a veure i intentar acollir-los amb la mateixa excel·lència.

El primer dia ens esperaven amb "Estrella Damm Inèdit" i el darrer dia ens van acomiadar amb un munt de dolços i xocolatines. També ens han fet regalitus xilens per celebrar les "Fiestas diechiocheras".

"Señores, muchiiiisimas gracias por su amabilidad y ya saben que Barcelona es su casa."

Hem marxat de Santiago, sabent que a part d'uns bons companys de viatge hi deixem uns bons amics.

3 Comments:

Eva said...

Hola nois! doncs com veieu, Iguazu ens ha encantat, vam al.lucionar! Si podeu,aprofiteu d'anar-hi pq d'aigua n'hi havia moltissima i aixo ho feia tant espectacular. Nosaltres hi vam ser 2 dies: un a la part Argentina i un altre a la Brasilera. Si aneu justos de temps nomes us en cal anar a una.No sabriem pas quina recomanar-vos mes, les 2 son diferents i les dos ens van encantar aixi que...
Ara estarem encara una setmaneta per aqui i el dia 30 agafem un vol fins al Calafate, on farem el perito moreno i les torres del paine fins al dia 6 d'octubre, que agafem un navimag de 4 dies fins a Puerto Montt. Despres anirem pujant per bariloche, etc fins ser el dia 18 a Santiago. Coincidirem en algun lloc? Tan de bo! Ja direu!!

Anna i Ruben said...

Hola noıs, pel que veıem ja tenıu un paıs mes al sac. Fantastıc. I ara... Argentına? Increıble. Esperem que us estıguı anant tot super be, ı que podeu dısfrutar de la resta, que malauradament JA SE`NS ACABA!!
Petons

Tito Livio said...

Al final del viaje, recordareis muchas experiencias, muchos paisajes y muchas situaciones difíciles. Pero lo que más os marcará serán esos amigos que habeis hecho en el camino. (J.R.R. Tolkien en El Hobbit)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...