Chile: San Pedro de Atacama

18 sept. 2009

Ho sabem. San Pedro d'Atacama és un lloc molt i molt bonic. Ho diu tothom, i per algo serà. Portem 11 mesos de viatge i quan tothom diu que un lloc és maco, normalment és així.
Ara bé, veníem de Bolívia, on havíem vist Salars, deserts, pelícans i molt més. Més o menys, el mateix (i no sabem si tant maco) com el que havíem vist a Bolívia... Bé, amb una petita diferència: el preu. Atacama té uns preus força desorbitats si els compares amb els de Bolívia, així que com duïem 3 dies de desert, amb condicions una mica precàries i estàvem esgotats i plens de pols, vam decidir agafar un bus cap a Calama, i allí canviar de bus i agafar-ne un altre direcció Santiago de Chile per retrobar-nos amb els nostres amics i les fantàstiques condicions del 1er món! ;-) 23 hores després, érem a Santiago de Chile.

I què ens hem perdut? Doncs segurament l'excursió al Valle de la luna i el tour astrològic per veure estrelles tant recomanat pels nostres amics de finsalafidelmon. Bé, amb aquesta planificació d'última hora (cada dia canviem més ràpid el planing inicial...) també ens perdem les festes "dieciocheras" de Santiago de Chile, però això ja és un altre post...

2 Comments:

Jordi-Iso said...

Creiem que heu escol-lit bé, les fotos que penjeu són prou maques com per pensar que Atacama deu ser molt diferent, llástima les festes que us perdeu a Santiago però tampoc es pot estar a tot arreu, bon viatge cap al sud.

Petonets. Papis

Joan said...

Com dieu, Sant Pedro és molt car. Com que nosaltres vàrem fer el recorregut invers al principi ens va sorprendre... (d'Argentina, cap a Xile i després els deserts de les alçades a Bolívia). A nosaltres el que ens va agradar més va ser el cel de nit... de tot el que no heu vist de Sant Pedro, el més maco, el més impressionant, és veure els estels. La resta, és accessori!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...