Chile: Chiloé

27 sept. 2009

Ens havien parlat molt bé de l'illa de Chiloé, i tot i que és bonic creiem que no hi ha per tant. No ens ha fet molt bon temps i pot ser que això hagi influït. També pensem que si es pot, és millor llogar un cotxe. Nosaltres no ho vam fer i les limitacions del transport públic a l'illa, van impedir que visitéssim tot el que volíem. Vam passejar per Castro, Dalcahue i l'illa de Quinchao (Curaco i Achao). Dels famosos "palafitos" de Castro poca cosa i la resta de pobles: vistos 1 vistos tots. L'illa és famosa també per la quantitat d'Esglésies de fusta d'infinitat de formes, però el pas del temps n'ha esborrat els colors i no tenen gaire manteniment. En total hi hem passat 2 nits i 3 dies; i ens hem oblidat la guia d'Argentina, 1 "indio picarón", 1 barret i altres documents importants a l'hotel! C'est la vie...

3 Comments:

Dette said...

C'est la vie....
Cela m'a rappelé une chanson qui dit : "c'est la vie, pas le paradis". J'ai eu le sentiment pendant ces mois d'aventuriers que c'était plus le paradis que l'enfer,n'est-ce pas? Vous m'avez fait voyager, découvrir des endroits merveilleux, émerveillée par vos photos.
Merci pour tout cela. Bonne fin de périple. A bientôt (dans quelques mois) à Barcelone (j'espère).
Una abraçada.
Dette

Tito Livio said...

No os vengais abajo ahora. Que os queda un mes aún. Y cuando volvais, os esperan gran cantidad de eventos (subidas a Llo, salidas en bicicleta, saltos en paracaidas,...)
Besos

Anónimo said...

Holes,

Com bé diu la Dette ens quedem amb els indrets magnífics que ens heu fet veure i les fantàstiques fotografies. I, com bé diu també el gran Tito, encara us queda 1 mes de trescar.

I, després de tot plegat queda la tornada, amb la benvinguda que us mereixeu.... O no?

mirenuriolcesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...