Bolívia: Salar d'Uyuni

15 sept. 2009

Poc més cal afegir al vídeo muntatge que us vam passar l'altre dia sobre els 3 increïbles dies en que vam creuar el Salar d'Uyuni, arribant fins a San Pedro d'Atacama (a la frontera Xilena). És un viatge increïble i 100% recomanable, tot i que sabem de gent a la que no li ha agradat gaire. Per nosaltres, l'estada al Salar no va ser suficient, però això ja és cosa d'un proper post.

Un viatge molt recorrent que fan alguns és un combinat de Perú i Bolívia, incloent Machu Picchu i Salar d'Uyuni... tot i que és una mica tute, creiem que és una combinació molt encertada i una molt bona alternativa per a les vacances d'estiu.

Això sí, aquests 3 dies hem passat molt fred, sobretot la segona nit i el darrer dia, i tot i que anàvem advertits, val a dir que era un fred molt molest que no et permetia gaudir al 100% de l'espectacle visual que tenies davant els teus ulls.

Com bé deia la Mica, hem passat per paisatges surrealistes que podien ser extrets perfectament d'algun tipus de conte exòtic i fins ara, no havíem vist res semblant ni d'aquesta magnitud. Sublim!

PD. com a curiositat, mireu com es veu des de Google maps...

Ver mapa más grande

2 Comments:

Silvia i Robert said...

Ei nois, doncs si, llastima que no poguessim quedar, pero si, fer la volta al mon porta molta feina i gestions :) Nosaltres vam marxar a la tarda cap a San Pedro d'Atacama, i si, un viatge molt pesadet de 27 hores, pero ja estem aqui! Que vagi be pel Sud, ja ens explicareu que tal, nosaltres hi anem aqui un parell de mesos quan faci mes caloreta!
Que disfruteu dels ultims dies de viatge!

Tito Livio said...

Heu pogut veure el Inter-Barça? Sempre passa el mateix quan jugues contra italians: es tanquen al seu area i és impossible entrar.
Bé, espero que gaudiu de bons partits de la Libertadores per aquelles latituts.
Una abraçada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...