Bolivia: nous personatges del camí (i amics)

4 sept. 2009

Els últims dies a Perú, els vam passar amb el Pablo, un noi nascut a Mèxic, Guatemaltec en essència i que viu a Edmoton (Canadà). Porta 8 mesos viatjant per Amèrica llatina. El vam conèixer al tren tornant del Machu Picchu i amb ell vam passar una setmana fins que ens vam despedir a Copacabana (Bolívia). Per casualitat ens vam retrobar a La Paz, però només per un dia. Amb ell ho hem passat molt bé, és un tio molt interessant i té una conciència política molt activa. Qui sap si ens retrobarem a Chile...

A La Paz hem viscut una història divertida que ens ha porat a conèixer la Kyoko i el Joel. En una botiga de jaquetes, la Mireia va saludar en japonès a una japonesa, més o menys per fer broma. Es cauen bé i es passen el contacte; dos dies després ens vé a buscar a l'hotel i en un tres i no res, s'engresca a venir a l'Agència del trekking per pujar a Huayna Potosí. La porta de l'Agència està tancada i a fora un noi espera que obrin. Ens posem a parlar i el Joel també es decideix a fer el cim del Huayna Potosí al dia següent. En resum, que sense saber com, demà comencem un trekking i per ara ja som un grup de 4.

4 Comments:

Anónimo said...

Parlant de personatges del camí (de dit personatges, no amics).

Endevinalla: qui entrena enguany el juvenil B del Barça?

Ha deixat de competir en cotxes per a dedicar-s'hi.

És fàcil, no?

mirenuriolcesc

Tito Livio said...

Yo lo sé, yo lo sé; creo que les ha puesto una webcam en el vestuario a los jugadores para ver qué hacen (creo que en las duchas).

Mireia i Marc said...

@juasjuasjuas... esto es boxpopuly! Ja ho sabíem ;P No direm què en pensem...

Mireia i Marc said...

jajajajaja!!!!
es que em parteixo amb vosaltres dos!!!!!!!!!!!!!

nosaltres també sabem qui és!!! que fuerteeeeeeeeee

una abraçada form Sucre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...