Bolívia: Llac Titicaca i "La isla del sol"

2 sept. 2009

Creuem la frontera amb Bolívia per terra vorejant el llac Titicaca. Com que havíem passat un bon dia a la part peruana i tothom parla meravelles de la part boliviana, optem per passar una nit a la popular "isla del sol". Potser fa anys, era una illa verge i allunyada del turisme, però actualment és tant o més turística que Taquile (a Perú). Mentre que a Taquile s'ha de dormir en cases de famílies, aquí està ple d'hotelets i hostals. Tot i així, l'illa gaudeix d'unes vistes privilegiades i d'un encant especial. Mentre la Mireia aprofitava per caminar recorrent l'illa de nord a sud (5h aprox.), el Marc aprofita per relaxar-se assegut al sol mirant al llac amb l'Ipod. Fem via cap a Copacabana al dia següent, la ciutat boliviana des d'on s'agafen els ferrys per anar a les diferents illes. D'allà arribarem a la Paz, la capital del país.

1 Comment:

Eva i Aleix said...

Hola parella!
Doncs si, despres d'Arequipa i visitar el canyo si que anem a Bolivia, concretament la Paz. Si tot va be, en 3 o 4 dies hi serem! i vosaltres?
Doncs ahir mateix vam anar al restaurant La Nueva Palomino i va estar GENIAL!! tot bonissim, i quin munt de menjar!! si podem, al tornar del canyo hi tornarem.
Moltissimes gracies per la recomanacio!!!
Anem parlant, a veure si un dia coincidim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...