Bolívia: Amics del Huayna Potosí

7 sept. 2009

Durant aquest viatge hem conegut a molta gent interessant, alguns ens han deixat marca i d'altres han passat més desapercebuts. En totes les ocasions ens hem relacionat de manera individual on en parelles. Aquest cas ha sigut una excepció, del trekking a Huayna Potosí ha sorgit el grup on ens hem sentit millor de tot el viatge. Si la cosa ja pintava bé havent enredat a la Kyoko i al Joël per fer l'ascens plegats, també hem conegut a dos ciclistes que viatgen durant llarg temps. La Jas, una francesa que passeja per llatinoamèrica i el Te Hyum, un sud-coreà que ja porta 1 any i 4 mesos i la seva intenció és viatjar durant 5 anys.

També hem compartit un parell de dies a La Paz, on hem descansat, hem rigut i hem menjat!Amb dos asiàtics entusiastes del menjar, era inevitable parlar del Ken Chan, un dels millors restaurants japonesos de tot Amèrica Llatina ubicat a La Paz.

Després ens hem hagut de separar, perquè cadascun de nosaltres té camins diferents: a la Kioko la tindrem a Espanya durant aquest mes de setembre, el Joël ha decidit allargar un mes el seu viatge i comprar-se una bici, el Te Hyum va cap a Chile i la Jas segueix voltant per Bolívia abans de marxar cap a Perú. Ens ha sabut molt greu separar-nos i esperem tornar-los a veure, tot i que sabem que serà difícil, com a mínim tots plegats.

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...