Bolívia: Agència Salar d'Uyuni

17 sept. 2009

Havíem de contractar una agència per a fer el trajecte d'Uyuni a San Pedro. Era un tour de 3 dies que faríem en 4x4. Estàvem una mica perduts en el tema i uns francesos ens van recomanar molt erròniament una agència, que ha resultat ser un desastre. El preus oscil·len entre 40 i 77 euros aprox. COLQUE TOURS és una pessíma agència que compte amb xofers lamentables. Com a mínim el que ens va tocar a nosaltres i a un altre grup que feia el recorregut a la inversa. Vam voler pagar 60€, versus als 40 que podíem haver pagat perque semblava ser bona.

La nostra conclusió és que no és important escollir una agència cara, perquè absolutament totes fan el mateix recorregut. El que és important és que el grup no sigui molt ampli, per poder anar còmodes al cotxe. La resta són minúcies, i coneixem gent d'agències més econòmiques que van poder gaudir durant més estona que nosaltres del Salar, donat que el nostre conductor tenia molta pressa per marxar. Potser les diferències són en el menjar i ni això, doncs nosaltres teníem menys menjar que altres agencies igual de cares... i tampoc al final el menjar de 2 dies és important. Els allotjaments són bàsicament els mateixos per a totes les agències.

En resum, No contracteu Colque Tours perquè a més sabem, que tenen moltes queixes constants. Un desastre.

1 Comment:

Joan said...

Je, je... nosaltres vàrem pillar Pamela Tours. El xòfer es deia Noël... l'anomenàvem Papà! Jo ho podeu ben dir, totes les agències fan el mateix i cobren més o menys igual. El que importa és el xófer, i el nostre va ser un encant tot i que al principi el volíem matar.

Quins records!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...