Perú: trekking de Santa Cruz

10 ago. 2009

Durant 4 dies hem fet un dels trekkings més famosos de la Cordillera Blanca, el trekking de Santa Cruz (50km.). Vam optar per fer-lo pel nostre compte, i evitar pagar els 120$ pp que algunes agències demanaven. Vam carretejar les motxilles tots els dies excepte 1, que vam contractar un burro per a que ens les portés.

L'excursió és linial, té inici i final en llocs diferents, d'aquesta manera, hi ha gent iniciant-lo per ambdues bandes: Vaquería i Cashapampa. Nosaltres vam optar per Vaquería i estem molt contents perquè creiem que va ser un acert total (la dificultat és molt menor i l'ascens al camp base de l'Alpamayo es fa en millor hora del dia).

Ja de camí amb "el colectivo" cap a Vaquería, vam passar per un port de muntanya de 4.700m. que ens va proporcionar unes vistes fantàstiques d'una gran quantitat de cims nevats. Posteriorment, en el pas de Punta Unión, el punt més alt del trekking (també a 4.750m), les vistes seguien sent genials!

Una extensió de l'excursió (de 3h. aprox.) és pujar fins el camp base de l'Alpamayo i una llacuna preciosa, des d'on es pot observar la que diuen que és la muntanya més maca i fotogènica del món (declarat per la UNESCO el 1966). Si fa bon temps, val molt la pena!

Tot i alguns problemets amb el peu de la Mireia, vam acabar amb dignitat.

1 Comment:

Pau Fernández i Mònica Farguell said...

Definitivament sous els nostres ídols. Nosaltres no ho faríem ni sense les motxilles!
A veure si ens feu més enveja i al final ensa decidim a fer un cim al Perú!
Petons.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...