Perú: que bé que es menja a Arequipa...

17 ago. 2009

És veritat que havíem sentit que el menjar peruà era bò, i fins i tot alguna vegada que era boníssim, però no ha estat fins que hem trepitjat Arequipa que no ho hem descobert. Durant 5 dies hem fet diversos àpats, però sobretot volem destacar els següents llocs.

La nueva Palomino (hi hem anat 3 cops): és imprescindible! Vistar Arequipa i no venir aquí és un delicte. Podreu tastar els plats típics de la de zona, cuinats a llenya, com el lechón, el rocoto relleno, el pastel de papas, el cuy, el chupe de camarones, el queso helado. I de beguda: la Chicha.
El millor àpat que hem fet en 9 mesos de viatge. preu: 2 a 7€ pp

Vainilla coffe: Segurament no és el típic lloc que esperàveu trobar llegint aquest post, però fer un pedazo gelat-cafè-batut per 2€ no té preu. La nata muntada de d'alt... mmm...

Al carrer Melgar (davant la Posada del sol): no té res en especial, i sembla un kiosc més que un bar, però fan una amanida de fruites amb iogurt i cereals que espanta. I només per 0,75 cèntims d'€.

El Turko: D'acord, no és típic peruà, però fan uns kebabs deliciosos i que atipen força per només per 1,5€.

*Tots els llocs els podeu trobar preguntant a qualsevol arequipeño.

2 Comments:

Jose i Montse said...

Celebrem aquesta immersió gastronòmica ben merescuda!!! Ei però no esmenteu el pisco sour... us recomanem que no marxeu del Perú sense tastar-la, és la beguda nummber one del pais.

Com us deiem al primer post culinari, ens agradarà molt que a la tornada ens prepareu algun d'aquests suculents plats, je..je.. Si més no, us esperarem per fer-ne algun tastet.
Nosaltres ara amb l'amanida de fruita i iogurt en tenim prou i de sobra, ja que les calorades que tenim aquests dies a Barna ens han deixat una mica desganats.

Possiblement ja heu vist una altra de les nou maravelles del món i tenim ganes de saber que us ha semblat el parc temàtic del Machu Picchu ah i com sempre demanem fotos i més fotos...

Tenim la impressió de que us quedareu amb ganes de més Perú, són pocs dies per el reguitzell de llocs interessants que ofereix aquest pais, però ja ens en fareu 5 cèntims oi que sí?

Una forta i "acalorada" abraçada!!

Tito Livio said...

Jo també tinc ganes que torneu per a que ens deleiteu amb tots aquests plats. Nosaltres us podem posar el salmó fumat i unes gambetes, doncs balena no crec que poguem trobar per aquestes latituds ( i a més, no em va agradar massa, la veritat).
Per cert, lo de la revolta al bus, m'ha fet pensar en que la tita Livia també té problemes amb els xofers que els porten a la feina cada dia, son de la mateixa colla que el bandarra que us portava. Potser cal portar bats de beisbol per a que entenguin les coses( sense fer-los servir, eh!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...