Perú: Machu Picchu!

20 ago. 2009

Molt s'ha escrit sobre el Machu Pichu, així que com que poc més podem aportar a aquest post, i sense que serveixi de precedent, ens centrarem en altres aspectes no tant històrics i més sobre les sensacions que vam tenir al veure'l.

El Machu Pichu és com a les fotos. (clica aquí)
Però què volem dir amb això? Doncs que és impressionant. És veritat que podríem dir desenes d'adjectius que ressaltessin la seva bellesa i la perfecte conjunció entre natura i arquitectura, però potser perquè hem vist moltes i moltes fotos no hem tingut un xoc emocional al veure'l. Per què? Doncs segurament perquè és com a les fotos. Tal qual. Molt maco i no molt gran.
És veritat que és una de les meravelles del món, però durant aquest viatge hem après que hi moltes i moltes coses que no ho són i ho podrien ser. En aquest cas, segurament el títol és merescut (en cas que calgui tenir 7 meravelles, és clar), però la nostra sensació al visitar-lo no va ser exagerada. Ens va encantar? sí. Ens agradaria tornar en uns anys? segurament també; però potser el que no podrem dir és: "uacala! hem visitat el paradís".

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...