Perú: D'Arequipa a Cuzco

19 ago. 2009

Volíem sortir d'Arequipa un dijous, però ens vam quedar sense bitllets de bus (tenint com a condició viatjar amb Cruz del Sur). Aleshores, vam pensar en quedar-nos a les festes d'Arequipa de dissabte, però a la que ens vam adonar tampoc hi havia bitllets i ens havíem de quedar ja fins el dilluns següent. L'únic espai que quedava era el divendres per la nit, i d'aquesta manera vam planificar les següents jornades. El dia de més, que vam passar a Arequipa, el vam destinar a gaudir i passejar per la ciutat, i sobretot descansar.

Proper objectiu: Machu Picchu

3 Comments:

Eva i Aleix said...

Hola nois!
Nosaltres tb estarem a Cusco aquests dies (nosaltres tb fem la volta al món durant els proxims 9 mesos, tot just vam començar el dimarts!). Potser coincidim per allí!
Que vagi molt bé

Tito Livio said...

Qualsevol dia m'afegeixo jo també, i la Tita Livia, of course.

Ahir vau tenir problemes de comunicació amb Rac1, oi?
Els problemes del directe.
Mireia, vés amb compte amb el peu i controla-ho.

Petons des de l'oficina (m'haig d'anar a fer el café corrents)

Mireia i Marc said...

@ Ei, Eva i Aleix, nosaltres ara estem ja a Puno... només vam passar 1 dia a Cuzco.
Ai, estaria molt bé coincidir, quina gràcia

@ Livio: Pozi, hubo un mal entendido con la hora, pensábamos que iban a conectar a las 18:40 y lo hicieron a las 17:40... para ese entonces nosotros estábamos hablando con todos vosotros por el Skype! Qué despiste, nos dio muchísima pena!! En fin, habrá que esperar a la semana que viene, a ver si tenemos más suerte ;) A ver si es verdad y os apuntáis... jiji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...