Perú: Cusco i Video nenes "españolas"

31 ago. 2009

A Cusco no hem trobat l'encantadora ciutat de la que tots ens parlaven. És veritat que és bonica, però potser no li hem sabut trobar el punt. Hi hem passat 2 nits i bàsicament només ens hem dedicat a passejar pel centre. L'alternativa era pagar un tiquet turístic per veure runes inques i diversos museus (tal i com fa la majoria), però vam creure que amb el Machu Picchu ja havíem cobert el límit de pressupost per visitar runes, així que ens vam estalviar els 130 soles que costa el tiquet.

Com que a la plaça d'armes de Cusco si està molt còmode, vam disfrutar una estona del seu sol, i de sobte van aparèixer dues nenes que ens van fer un recital sobre Espanya per flipar...

6 Comments:

Laura said...

Hola Marc i Mireia! Som la Laura i l'Ivan, dos dels 6 que vau conèixer al Machu Pichu (més concretament a dalt del Wayna Pichu) i amb els quals vau fer la visita guiada.
Encara sou per Cusco! Nosaltres ja a caseta... Quina pena!
Molt xulo el blog! Us anirem seguint!
Molta sort!

Mireia i Marc said...

@Laura i Ivan: hola parella!! Quina gràcia ens ha fet el vostre missatge!!! Què bo!!! Moltes gràcies! Esperem que la tornada no hagi sigut molt dura i que us ho passessiu tant bé a Perú com nosaltres... creiem que sí! Doncs ja fa dies que estem a Bolívia, però portem un retràs considerable al blog que farà que hi hagi quasi dos missatges per dia... durant uns quants dies!!!
Una abraçada!!!!

Anónimo said...

flipant amb les nenes...mmm....és que m'han deixat sense paraules...mmm...és que no sé què dir....mmm....a veureee....res, que flipo!!
apa! un petonàs de colorins!!

Anónimo said...

L'enviaré a l'APM. Segur que triomfa.
Saps què, millor envien-lo vosaltres.
És molt i molt bo. En serio.

Saludus

mirenuriolcesc

Anónimo said...

No havia passat tanta por des de les bessones que surten a "El Resplandor".

J. Balagueró

Mireia i Marc said...

@J.Balagueró: jajajaa moltes gràcies pel teu comentari. Benvingut al blog

salut,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...