Perú: arrbem a Lima, però marxem a Huaraz

5 ago. 2009

Després de passar per 4 països en 4 dies: Costa Rica-Panamà-Colòmbia i Perú, ens quedem en aquest darrer destí on passarem les properes 3 setmanes aproximadament.


Vam arribar a Lima a les 11:35 del matí i volíem evitar dormir-hi, amb el que tenint en compte que començaríem el nostre periple pels Andes, exactament la Cordillera Blanca, vam trobar la manera de marxar aquell mateix dia cap a Huaraz (3.080 m.), capital de la província i base d'operacions perfecte per explorar la zona.

A les 14:00 h., i amb una hora de retràs, sortia un autobús de Lima a Huaraz que arribaria a les 21:30h. Era una mica tard per a buscar hotel, però afortunadament en vam trobar sense problema (Huaraz és una ciutat amb moltíssimes possibilitats d'allotjament i restaurants)

Els afores de Lima en direcció nord són desert (literalment parlant) i aquest fet ens va sorprendre moltíssim perquè en absolut ens ho esperàvem així. De fet, un cop arribats a Huaraz, també ens sorprèn la diferència amb els Himalaya (molt més verds i amb moltes més possibilitats de cultiu).

Huaraz serà la nostra base per als propers dies, des d'on explorarem la zona realitzant diferents activitats.


4 Comments:

Anónimo said...

Festes a Huaraz durant el mes d'agost:

COYLLUR - HUARAZ
1 al 6 - Fiesta Patronal

HUATA Y CHACAS
13 al 16 - "Virgen de la Asunción'"

Mireia i Marc said...

@ ANONIM: gràcies anònim per la info. ets algun amic?

Anónimo said...

Sí, si. Sóc un amic de "la familia..."

Anónimo said...

Ei parella!! Ja era hora, trobava a faltar els missatges a la samarreta!! Ei Perú pinta molt bé, com dilluns començo les vacances hem feu una miqueta menys d’enveja, tot i que jo també vaig a la muntanya, la meva es una mica més de secà ( Teruel También existe!). Mireia el tall de cabells et queda bé!!
Petons i abraçades,
Neus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...