Perú: Arequipa

16 ago. 2009

Hem passat 5 dies a Arequipa, i tot i que en un principi ens plantejàvem la possibilitat de no venir-hi, és una ciutat on ens hi hem trobat molt a gust i d'on ens sap greu marxar, sobretot perquè ho fem 12h. abans de les festes majors. OOOOOOOOOHHHH!!!

Aquesta ciutat és la segona més gran de Perú i, tot i que conserva un casc antic colonial i empedrat, és molt moderna. Està ubicada al peu de 3 volcans, el més importants dels quals és el Misti, que hem tingut la sort de veure nevat (degut a unes pluges de les darreres setmanes. És un fet molt poc freqüent en temporada seca).

Arequipa és coneguda com "La ciudad Blanca" perquè moltes de les seves construccions més antigues estan fetes amb "sillar", una pedra volcànica d'aquest color. Dos dels seus interessos turístics més coneguts són el Monasterio de Santa Catalina fundat el 1579 i el Museu Santuari, on es pot veure l'anomenada princesa del gel, la mòmia Juanita. Vam visitar el Monestir (10$ pp) durant 2h. i ens va agradar molt. És enorme, ocupant una superfície de més de 20.000m2., i és per al·lucinar amb el "tingladu" que tenia muntada l'Esglèsia aquí des del s. XIV. Un lloc recomanable pels aficionats a la fotografia.

Ah, com a curiositat, aquí es poden trobar els taxistes més ben vestits de tot el país!

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...