Més dades pràctiques del Machu Picchu

22 ago. 2009

- En temporada alta hi ha gent fent cua per agafar el bus des de les 3a.m. Els primers busos surten a les 5:30a.m.
- El Machu Picchu obra a les 6:00a.m.
- Les places per pujar al Wayna Picchu són limitades a 400, i s'ha de recollir el tiquet a primera hora del matí al peu de la muntanya, creuant per tota la ciudadela.
- No es pot entrar menjar ni beguda, però no hi ha revisions... portar alguna cosa, sempre que no es deixin deixalles, surt molt a compte per estalviar uns calerons
- Amb carnet d'estudiant vigent fan un 50% de descompte en l'entrada
- És interessant quedar-se fins la tarda, quan els grups organitzats han marxat i es pot visitar molt més tranquilament.
- Ens han dit, no ho hem comprobat, que a 200m. aprox. de l'entrada, hi ha un lloc on serveixen menjar molt més econòmic dirigit a locals.
- L'entrada és millor comprar-la 1 dia abans a Aguas Calientes, a l'oficina habilitada. També és interessant comprar el dia abans els bitllets de bus per la pujada.
- Val la pena fer la visita amb guia. Nosaltres per 2 hores i mitja de tour guiat, vam pagar 100 soles entre 8 persones.

1 Comment:

marc said...

Quin blog més xulo! Quina currada! Bons consells! L'acabo de descobrir ara! Espero que vagi bé la tornada! Ja queda poc! Ja us he enllaçat! Una abraçada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...