Costa Rica: Ens despedim dels personatges del camí

2 ago. 2009

El volcà Arenal va ser la nostra darrera parada abans d'arribar novament a Sant José i acomiadar-nos dels pares del Marc, i de l'Albert i la Clara. Haviem passat els últims 15 dies junts i era el moment de separar-nos. Nosaltres marxàvem cap a Panamà, per allà agafar un avió que ens portaria a Bogotà (Colòmbia) i ells encara passarien 3 dies al país disfrutant d'Orosí i part del Valle Central, aquest cop, ja amb més espai al 4x4, jijiji

Esperem que la tornada a la seva normalitat no sigui molt dura i que gaudeixin de l'agost tranquil de Barcelona sense passar més calor del compte.

5 Comments:

Anónimo said...

hola espero que esten super bien. les deseo lo mejor del mundo aida

Francesc said...

Eis, que guapus tots!

Els personatges han tornat i arribat feliçment!

Magnífiques les fotografies de Bogotá.

Seguiremus informando

mirenuriolcesc

Helencito said...

kina calor que fa a Barna... ara els bons moments de Costa Wica queden molt llunyans,snif snif

Tito Livio said...

Doncs els Livio estem pasant una rasca...Hem vist que el wifi era de franc al hotel i alla que ens hem anat.
Ens alegrem que el equip de recolzament hagi tornat sa i estalvi a Bcn. Parella aneu amb compte per Colombia.
Petons

Jose i Montse said...

Intentem reincorporar-nos al món real amb les piles ben carregades i pensant que falten menys de 100 dies per retrobar-nos.

El valle central ens va agradar moltíssim i us amanacem amb un bon reguitzell de fotos, això sí ho acompanyarem amb un sucós pa amb tomàquet i una bona truita de patates, je.je..

A Barcelona a banda de la calor i les nombroses obres, es repira força calma, tot i que nosaltres vàrem encetar la rentré una mica espitats; el mateix dissabte al vespre arribada d'amics de Salamanca i sopar a casa de l'Albert i l'Angela i el diumenge entrayable festessa d'aniversari del millor amic de la família (per cert amb molts records i petons per vosaltres) que acabàvem a les 12 de la nit a casa nostra, o sigui que aquesta vegada hem passat per alt el jet lag.

Fa una estona ens ha telefonat el Dio. Com ja sabeu es a Barcelona i el dimecres vindrà a dir-nos hola i adeu doncs dijous ja marxa. No cal dir que us envia "moitos abrassos".

Aprovecho para agradecer su hospitalidad a Doña Aída así como sus deliciosas tortitas matutinas.

Molts petonassos i esperem bones connexions!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...