Colòmbia: Bogotà

4 ago. 2009

Entre Costa Rica i Panamà hi ha 1 hora de diferència horària. Nosaltres no ens vam adonar i això quasi fa que perdem l'avió de Panamà a Colòmbia i dos dies després l'avió de Colòmbia a Perú. En la primera ocasió vam arribar amb molt temps d'antelació a l'aeroport i en la segona, vam recordar en el darrer segon modificar l'hora del despertador.

Vam passar 2 nits a Bogotà i la ciutat ens ha fascinat. El bon temps i el cel tant blau segur que han influenciat a que ens hi sentíssim tant a gust i ens agradés tant. Amb un casc antic molt agradable, la capital cosmopolita respira cultura.

Vam visitar el museu de Fernando Botero (una de les seves obres és el "Caballo de Botero" ubicat a la terminal B de l'aeroport de Barcelona i utilitzat per a molta gent com a punt de trobada). Ja que era un dia cultural, vam aprofitar per veure una exposició temporal d'Andy Warhol.

La resta la vam aprofitar per passejar per la part antiga i moderna de la ciutat i pujar al Cerro Monserrate, un turó que a 3.152 m. corona la ciutat. Hi ha un vincle entre Monserrate i la muntanya màgica de Montserrat, i és que a banda del nom, hi ha la Moreneta i la senyera catalana. Les vistes des de dalt valen la pena.

1 Comment:

Anónimo said...

Ostres, més de 3.000 metres...
Però si és més alt que el Puigmal aquest "turó" que expliqueu.
Imaginem que aquí la temperatura deu ser força més baixa que la que heu tingut fins ara, no?

Ben agrigats us volem.

Salut

mirenuriolcesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...