Costa Rica: hotels

20 jul. 2009

Una de les coses que ens ha sembla més cares del país són els hotels, és per això que creiem oportú fer-ne un post per evitar perdre tant temps en negociacions i cerques.

Gens recomanables:
http://www.cabinasjimenez.com
Si algú arriba fins a Corcovado no cal que contempli l'hotel Cabinas Jiménez. És car, amb un servei horrible i gens recomanable tot i que inicialment no ho sembli. A nosaltres ens van tractar fatal i quasi ens fan fora tot i haver pagat. Horrible. El propietari americà, un dèspota.

http://www.lachozainnhostel.com

Situat a La Fortuna, prop del volcà Arenal, té una pèssima relació qualitat-preu. Al Choza inn Hostel el personal són uns manguis i pel mateix preu es poden trobar coses mooolt millors. Nosaltres vam cometre l'error de pagar per avançat

Molt recomanables:
http://www.costaricarrangements.com/web_files/Hostel_trianon/index.php
A San José, l'hostal Trianon està portat per una família colombiana realment encantadora. El preu és econòmic pel que és Costa Rica i està net i ben ubicat. Et sentiràs com a casa. Molt bona opció els dormitoris de fusta.

www.vallecampanas.com
A Monteverde, aquestes cabanyes són ideals per famílies. Són tranquiles i molt netes amb una bona relació qualitat-preu i amb cuina totalment equipada. La família que el porta també són molt amables i atents. Una molt bona opció només accessible als que porten transport privat.

http://www.lacasadelasfloreshotel.com/
Situat a Cahuita molt cèntric, aquest hotel té una estètica de luxe molt minimalista. Està impecable i la família italiana que el porta permet utilitzar la cuina. Les habitacions són de 4 persones, però també hi poden dormir 2. Molt bona relació qualitat-preu potser degut a que és nou.

1 Comment:

Anónimo said...

bueno amigos. aqui estoy de nuevo, deseo saber mis amigos pate perros por donde se encunetran, ya veo que ahora ya no comen tanto frijoles, y tortilla, ahora les toca comer mucha pero mucha carne, espero que sigan muy bien con su recorrido y que dios los bendiga y los cuide, abrazos aida y la familia trianon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...