Tristesa

26 jul. 2009

Aquest és un blog de viatges, però també és el blog de la Mireia i el Marc i a vegades necessitem escriure sobre altres temes. Durant aquests 9 mesos a casa nostra també han passat moltes coses, algunes de les quals hem anat compartint amb vosaltres: alguna boda, un embaràs i molts aniversaris. Aquest cop desgraciadament, no és cap notícia feliç, sinó tot el contrari. Ahir vam saber una d'aquelles notícies que mai hauria de passar. En Llullu ja no hi és.

Un dels motius (i molt més important dels que molts creuen) que ens va animar a fer aquest viatge al llarg d'un any pel món, és la sèrie de Tv "Six feet under" (A dos metros bajo tierra). Aquesta sèrie parla a cada capítol de la mort, fent una al·legoria de la vida. Avui més que mai pensem en la frontera que hi ha entre l'una i l'altra.

Poques coses podem escriure en aquests moments i menys podem fer per canviar-les... però si que podem i volem, enviar una fortíssima abraçada i tot el carinyo del món a la Mercè, en Màrius i la Carla. Sabeu, que tot i la distància, estem aquí amb vosaltres i que ens teniu pel que necessiteu.

Descansa en pau Llullu.

ànims i molta força.

http://moutepelsquiets.blogspot.com/


2 Comments:

Anónimo said...

Moltes gràcies, Marc i Mireia. El Llullu correrà sempre en les nostres ments.

Mercè i Màrius

Nuria said...

el llullu ha deixat la seva empremta en tots nosaltres.

un peto guapos

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...