Nicaragua: Volcans Masaya i Mombacho

10 jul. 2009

Granada és una base d'operacions perfecte per accedir als volcans Masaya i Mombacho, i nosaltres així ho vam fer en 2 excursions.

El volcà Masaya té una passejada interessant amb unes bones vistes. En realitat són 2 volcans amb 5 cràters! sí, sí costa una mica d'entendre però és així. Diuen que si es visita de nit es pot veure lava... però a força distància. L'entrada va costar 1€ pp.

El Mombacho, en canvi, està a força alçada i si el dia ho permet (en època de pluja ens han dit que és molt difícil) es poden veure unes vistes que prometen ser impressionants. La informació que teníem era que si no anaves amb tour organitzat, només podies accedir al recinte de dijous a diumenge; però un cop al parc veiem que també es pot fer qualsevol altre dia a les 10:30 del matí. Entrar al parc no és molt car però per arribar fins a dalt, on comencen les excursions, s'ha d'ascendir 800 m. És una excursió llarga i molt molt empinada que si no es vol fer a peu, s'ha de pagar 10$ i només es pot contractar en horaris molt concrets: 8:00, 10:00, etc.

Vam decidir pagar els 10$ pp. (un preu elevat pel nostre pressupost) i la nostra sorpresa va ser quan a dalt no es veia un borrall degut a la boira espesa. Ens va saber greu que a la guixeta d'entrada no advertissin que la visibilitat era nula, doncs com hem comentat abans, el màxim i quasi únic al·licient eren les vistes.


La pujada era tant empinada que fins i tot en 4x4 acollonava!!! I és curiós saber que en el preu del trasllat hi entrava una assegurança... quin mal rotllo!!

6 Comments:

Tito Livio said...

¿Pero cuantos volcanes habeis visitado ya? En fin, espero que todos los disfruteis mucho.
Besos

Mireia i Marc said...

jajajajajaj!!!
pues todavía falta uno..jajaja
Es lo que tiene CentrAmerica, una gran cordillera volcánica..
ces't la vie..

Jose i Montse said...

Uno?
Jo diria que algun més!!
Eiiiii... see you tomorrow!!

Tito Livio said...

Demà ja toca Costa Rica????

Tito Livio said...

Demà ja toca Costa Rica????

Mireia i Marc said...

@jajajaja, sí, de hecho hace un par de días que estamos en Costa Rica. Hoy llegan los padres de Marc, Albert y Clara. Estamos esperándoles... pero vamos un poco retrasaditos con los post... tenemos tanto que contar ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...