Nicaragua: Ometepe

13 jul. 2009

Ometepe és una illa més gran del que esperàvem amb diverses poblacions. El petit tros que vam conèixer no és suficient per a fer-nos una idea, doncs Playa Santo Domingo no és un lloc representatiu. El que sí que creiem és que Ometepe no es mereix ser una de les 7 meravelles del món, tot i que ho hem passat molt bé.


Les activitats principals són l'ascens als volcans Maderas i Concepción. Pensàvem pujar al Maderas, que té una llacuna dins del cràter, però al final ho vam descartar per 2 motius: - es necessitava un guia per pujar i ens costava 20$pp - un dels punts forts de les 8 hores d'excursió són les vistes i en època de pluja acostuma a estar tot tapat.

Així doncs, d'una manera inesperada, aquests dos dies els hem passat fent excursions a cavall. Ha sigut una passada, ja que gran part dels recorreguts els hem fet per platja (prohibit a Catalunya) El Marc ha cavalgat i la Mireia ha trotat per platges desèrtiques de sorra negra amb un clima i temperatura fantàstic.


Només hi hem dormit 2 nits perquè volíem arribar a Río San Juan, més proper a la frontera amb Costa Rica, i la millor manera per fer-ho és passant una nit dins d'un barco que només fa el recorregut 2 dies a la setmana: dilluns i dijous.

2 Comments:

Francesc said...

Comentaris... a les fotos.

Salut

mirenuriolcesc

Ruchi said...

Que vienen, que vienen...
Que vienen, que vienen...
En breu el reencuentro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...