Nicaragua: Laguna de Apoyo, Masaya i nit de berbena

11 jul. 2009

Des de Granada, arribant a la població de Masaya, es pot visitar la Laguna de Apoyo, un lloc molt bonic i tranquil on suposem que molts locals passen el diumenge. La Laguna pot ser un molt bon lloc per passar-hi nit, però no ho sabíem a priori i només hi vàrem estar una estoneta. Baixant fins la Laguna, ens vam trobar a dues testimonis de Jehová que anaven a casa d'una família a difondre el missatge de Déu... durant 3/4 d'hora també el van tractar de difondre en nosaltres. Teníem el cap com un timbal, però eren molt amables i vam fer el descens plegats (ens van ensenyar una drassera que no hauríem sabut trobar).

Per altra banda, a la població de Masaya cada dijous al vespre s'hi organitza una berbena per turistes amb balls tradicionals. Ens havien dit que era una turistada però ens feia gràcia anar-hi. Quan vam arribar vam saber que s'havia anulat la d'aquell dijous, degiut al suicidi de l'alcalde de Managua (la capital) que havia mort la matinada anterior. Nosaltres, que teníem previst dormir a Masaya, vam tornar cap al nostre estimat hotelet de Granada: el Tiangue.

Masaya és una població on es poden comprar artesanies i souvenirs. Es veu que hi ha 2 mercats: l'endreçat i car, i el calurós, caòtic i econòmic. Ara bé, hi ha un 20% aprox. d'artesanies importades d'altres paísos, entre ells Guatemala.

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...