Nicaragua: Granada

9 jul. 2009

Granada ha sigut un punt d'operacions, en total hi hem passat 6 nits (Hotel Tiangue 6$ pp, al costat del mercat vell). És la ciutat colonial més maca del país i punt obligatori per a tot turista. Al principi ens va descol·locar una mica, però l'hem anat "estimant" a mesura que passaven els dies. Té un encant especial que ha fet que ens hi sentíssim molt a gust. És més bruta, desendreçada i caòtica que Antigua (la ciutat de Guatemala més semblant a Granada per característiques) però s'hi respira una vida del dia a dia que Antigua no té (més artificial amb tot preparat de cara al turista). Com qualsevol ciutat colonial de Centre Amèrica, es desenvolupa a partir i entorn el "Parque Central". Als voltants del Parque Central hem tingut l'oportunitat de parlar amb diferents nens de carrer, que ens han explicat part de les seves vides difícils.

Des de Granada hem visitat la Laguna de Apoyo, Masaya i els volcans Masaya i Mombacho. També és molt ràpid arribar fins a Managua.

Cada nit anàvem a sopar al Comedor Isabel on sobretot, al vespre, hi havia homes bevent cervesa. Ens va fer gràcia descobrir el Karaoke del divendres nit, quan tot d'homes de diferents edats es reunien per mostrar les seves habilitats artístiques en públic, cantant únicament cançons romàntiques. A les 20:00h l'alcohol ja feia desentonar alguns cantants.

1 Comment:

elswillyfogs said...

Hola parella!! doncs si acostumar-se a la bona vida no es gens dificil jijiji! el que mes ens costa pero es el pressupost, ja que a US es un xic dificil, pero segur que quan saltem a centre america ja canviara! nosaltres tambe estem ben farts d'en michael jackson! a Nova York ens allotjavem a Harlem que es on va comencar la seva carrera... En fi, que seguiu disfrutant tant com nosaltres! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...