Costa Rica: Monteverde

30 jul. 2009

Aquí hem fet una de les activitats que més ens ha agradat de tot el viatge i que encara no havíem experimentat fins ara, no per manca de ganes: el CANOPY conegut a Catalunya com tirolina! És un esport d'aventura molt famós a tot el país, però l'entorn de Monteverde ofereix unes condicions òptimes per la seva pràctica. Quan tot decidits vam dir que volíem fer-ho amb l'empresa que ens oferís una activitat més extrema, l'Albert i la Clara e van acollonir!!! jajajaja. I no els hi faltaven motius, doncs el tour incloia també un salt de tarzán (swing) i un de superman! L'empresa es diu 100x100 aventura i si dieu que sou estudiants us faran descompte, jijiji (30$ pp). Ho vam passar super bé.


La tercera edat (J.A. i Montse) van optar per una opció més tranquila: puentes colgantes un tour que tot passejant per les copes dels arbres, a través de ponts, et permet observar la flora i la fauna des d'una perspectiva totalment diferent. Amb guia (20$ pp)

Monteverde és un poble que ens va recordar a Font Romeu tot i que sense neu, amb unes vistes espectaculars fins arribar-hi. Vam passar dues nits molt a gust a Valle Campanas, les cabanes d'una família encantadora (veure web)

3 Comments:

Francesc said...

Impresionant el vídeo de les vostres tirolines i salts de Tarzán. Fantàstic.

Això de titllar de tercera edat a la M & J igual us costa car..je, je, jeee

Celebrem molt i molt que ho passeu tant i tant bé i que exprimiu al màxim la vostra estada.

Arigato

mirenuriolcesc

Jordi-Iso said...

Ens han agradat els salts pero l unic tarzan semblava el Marc els demes ereu xites? broma....es espectacular de debo, no direm res mes perque aquest teclat de l ordindor de Saillagouse ens esta tornant micos.

Petons Papis

Nuria said...

Sou la ostia!!!! jajajaja

ens hem rigut una bona estona amb el video! el papa em va dir que l'havia de veure si o si i ha valgut la pena!!

tenim ganes de veureusssss!!!

arigatoooooooo!

David&Núria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...