Costa Rica: Festes a Guanacaste, platges i Volcà Arenal

31 jul. 2009

Tot i que per proximitat, un cop abandonem Monteverde hauríem d'haver emprès ruta cap al volcà Arenal (el volcà més famós de Costa Rica), ens desviem per arribar fins a Nicoya i Santa Cruz on ens esperen les festes de Guanacaste (del 24 al 27 de juliol). Aquestes festes són un lloc ideal per veure tradicions "ticas", tastar menjars típics i aprendre sobre la cultura vaquera dels rodeos. Vam passar la tarda del 25 de juliol assistint a un rodeo, una activitat una mica freak i que no havíem fet fins ara. L'espectacle va resultar estar més en l'entorn que en el propi rodeo.

A mitja hora de Nicoya, vam descobrir gràcies a unes recomanacions, les platges de Carillo, unes llargues extensions de sorra amb gran quantitat de palmeres, força idíl·lic. Allà vam aprofitar els rajos de sol que el dia ens oferia i després d'un bon dinar vam iniciar el camí cap al volcàn Arenal.

Sabíem que en època de pluja és molt difícil veure el volcà en el seu màxim esplendor, però fa un parell de mesos que torna a estar en actiu i volíem provar sort. La visita no va estar del tot malament però de la lava, res de res. La Fortuna, el poble on ens vam allotjar, és el lloc més turístic que hem vist de tot Costa Rica, superant a Manuel Antonio. Absolutament tot són construccions d'hotels, restaurants i agències per a fer tot tipus d'activitats. Els preus dels souvenirs estan molt inflats i no és recomenable comprar res aquí.

3 Comments:

JoAn said...

ostras! pero si vaig estar al mateix riuet de la foto! i llavors sem va destapar el volcanet... xupxup feia la lava! :DD
bueno, jo volca no, pero barbacoes vegetarianes no paren! i ara si que començo vacances definitivament... l'hort esta sota mínims ara, ja que no volia marxar unes setmanes i que sem moris tot.

Bueno, a veure si allargueu un altre anyet més el viatge! :p

Fins aviat!

Tito Livio said...

Juas!, veo que algunos no os añoran, jajjaja. Aun tendreis que echar al okupa cuando volvais (es broma Joan).
Por cierto, seguramente entre hoy y mañana vais a llegar a las 30000 visitas, a ver como lo celebrais!!
Besos!!

Mireia i Marc said...

@Sr. de Livio: jajajajaja
pues nosotros sabemos de unos que no quieren volver... :-)

y por cierto, vosotros no estábais en Noruega?
muy buenas vacaciones Srs. de Livio!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...