Costa Rica: De Cahuita a Corcovado

27 jul. 2009

Vam abandonar la costa Caribenya amb pluja i amb la sensació d'haver pogut marxar un dia abans a causa de la mateixa. La nostra idea era fer ruta fins a Corcovado, un dels parcs naturals més verges del país situat a la península Osa (la península més remota) La zona caribenya està a l'est i Corcovado a l'oest, i no hi ha carreteres per creuar d'un lloc a l'altre sense tornar fins San José (la capital). Ens esperava un llarg viatge. Per a que ens fem a la idea, hagués sigut mooolt més senzill anar de Cahuita a Panamà i des de Panamà creuar fins a Corcovado, però els cotxes de lloguer aquí no poden creuar fronteres i era inviable. Vam passar més de 12 hores al cotxe però finalment vam arribar al destí previst just quan s'estava fent fosc.

No teníem hotel reservat i ens va costar una mica de trobar, escollint al final una opció no del tot satisfactòria. Al dia següent, vam canviar novament d'allotjament on passaríem les dues properes nits.

1 Comment:

Robert i Silvia said...

Hola parelleta!
Que tal per Costa Rica?? ens ho aconselleu? d'aqui un parell de dies baixarem cap a Nicaragua i despres dubtem si anar a Costa Rica o no, ja que els Salvadorenys ens diuen que es carissim...ens faria gracia anar almenys al Tortuguero...
Doncs res, a seguir disfrutant!

Una Abracada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...