Costa Rica: Corcovado des de Puerto Jiménez i Bahia Drake

28 jul. 2009

Puerto Jiménez és un poble coster i una de les opcions més properes i còmodes per entrar al parc natural de Corcovado. Des d'allà es pot accedir al parc arribant a una platja en 4x4 (en època de pluja no es pot fer en cap altre tipus de cotxe) i posteriorment caminant 3,5 km fins a l'entrada al parc. Vam entrar al parc sense guia i no sabem si vam fer bé o no; tot i que la passejada va ser molt bonica, no vam veure tants animalons com esperàvem. Tornàvem al cotxe per la mateixa platja, després d'haver dinat, quan ens van advertir que la marejada estava pujant i que en 45 minuts ens quedaríem sense sorra.

Aquesta bona informació, que vam saber quasi per casualitat, ens va fer còrrer i acabar amb el dinar novament a la tràquea.

Es pot fer una excursió de varis dies, doncs la part més verge de tot el parc es troba a Sirenas, una estació a 16km de l'entrada de Puerto Jiménez; també hi ha l'opció d'accedir a Sirenas en barco des de Puerto Jiménez o Bahia Drake, un altre emplaçament que serveix com a base d'operacions d'entrada al parc. Nosaltres vam decidir acostar-nos fins a Bahia Drake per veure què ens aportava l'altra banda de la península. Un cop a Bahia Drake, un poble molt més remot que Puerto Jiménez, vam veure que no fèiem gaire cosa allà si no contractàvem una excursió guiada: barco a Sirenas, barco pel riu fins una població que es diu Sierpe, o barco fins a una illa paradisíaca a 20km. Com que totes aquestes excursions tenien preus desorbitats, vam decidir que només passaríem una nit i marxaríem l'endemà.

3 Comments:

Helencito said...

Holaaaaaaaaaa!!!!!
Bé joves,ja estem en camins diferents i no volem perdrens cap detall del vostre recorregut.Així que ja estem mirant el blog jejejeje

Ara estem a Orosi,un poblet enmig d'una vall plena de cafetals i sense cap influència turística.Tot és verd i s'hi respira molta calma.Molt i molt bonic!
A més a més, hem tingut sort en l'allotjament ja que és força econòmic(32$ per hab doble) té hab.molt maques i són molt amables. Hem triumfat!!
Esperem que Doña Inés us cuidi i tingueu un bon viatge fins a Panamà.
Molts petons i PURA VIDA AMIGOS!
UAKALEEEEEE...GUANACASTEEEE!!!!
M&P,V&H!!!!

Francesc said...

Visca!!!!!

M'agraden els autors d'aquest comentari.
Celebrem que pogueu aprofitar l'estada al màxim!

Seguiu gaudint de la Pura Vida!!!

Tito Livio said...

Podeu fer un altre blog paral·lel, jejeje. Gaudiu que aviat s'apuntaran uns quants més al sprint de les vacances, ja les oloro!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...