Costa Rica: Cahuita i costa del Carib

19 jul. 2009

Començada l'aventura de Costa Rica en 4X4 i després de visitar Tortuguero, vam arribar a la costa caribenya, amb Cahuita com a base d'operacions. Durant 3 dies, amb pluja intermitent i menys sol del que ens agradaria, vam aprofitar per conèixer Puerto Viejo, Manzanillo i Punta Uva; una sèrie de pobles amb un estil molt semblant, on s'hi respira un ambient jamaicà provocat per la immigració procedent d'aquest país que va arribar a finals del s.XIX a aquesta zona de Costa Rica per treballar en la construcció del ferrocarril i posteriorment en la indústria bananera. En aquest entorn, s'hi barreja un munt de paradetes i comerços orientats al turista amb una estètica molt reggae fent honor al estil de vida i música dels seus habitants.

Per aquesta zona hem trobat una gran afició al surf, tant per part de locals com de gringos que arriben aquí amb aquest objectiu, però nosaltres per ara no ens hem decidit a provar-ho.

Sabem que hi ha gent que arriba fins aquí només per descobrir Puerto Viejo, el lloc màgic descrit en la novel·la de Mendiluce "Pura vida", un llibre que porta per títol una de les frases més repetides pels Ticos (gentilici col·loquial dels habitants de Costa Rica), però la nostra intenció era gaudir de la conjunció entre el mar i la natura en un ambient selvàtic, i creiem que això si que ho hem aconseguit.

La següent parada ens ha dut fins a Corcovado, en un trajecte llarguíssim de més de 12 hores en 4x4, però això ja us ho explicarem en el proper post.

9 Comments:

Ruchi said...

Fotos de Costa Rica amb els visitants, JA!!!!

Tito Livio said...

Ei, ja ens direu que tal aquest matí amb els amics de les ones.
Petons

llorenç said...

VOLEM VEURE AL JOSE I LA MONTSE!!!!!

Clara said...

Hola!
A mi també m'agradaria molt veure al Jose i a la meva estimada Montse.
Petons a tots

mirenuriolcesc said...

Fooooooooootooooooooooo, fotoooooooooosssssssss, fooooottttttooooooooooooooosssssssssssssssssss

Anónimo said...

Marc, ¿qué tal con los tiburones?

Mireia i Marc said...

vale vale...
ja hem penjat fotos! :-)

@anònim: con los tiburones bien, pero quien eres tu?? gracias por el comentario!

Anónimo said...

Mala memoria tienes fijiano.
Soy 1/3 de 150

Anónimo said...

Jo j atinc clar qui és l'anònim...

I vosaltres?

Cesc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...