Hondures: només 7 dies al país

29 jun. 2009

La nostra estada a Hondures ha sigut veloç, i és que encara que costi de creure, també hem de seleccionar els nostres destins, doncs el temps que tenim per viatjar malauradament és limitat.

Vam decidir invertir els esforços en visitar una de les Bay Islands, unes illes que es troben prop de la localitat de la Ceiba, al mar del Carib i on l'atractiu principal és el fons marí (diuen que dels millors llocs del món per practicar submarinisme i on el curs és un dels més econòmics).

Teníem dubtes si anar a Roatán, la més famosa, o a Utila, més econòmica i backpacker, i ens vam decantar per la primera (40€ pp el trajecte des de la Ceiba). No sabem si la nostra decisió va ser l'encertada, i tot i que vam complir l'objectiu (3 immersions per part del Marc), altra vegada ens vam endur la sensació que no era el paradís que esperàvem trobar.

Les altres ciutats per les que hem passat són San Pedro Sula, Tegucigalpa, La Ceiba i Paraíso. Cap d'elles cap maravella, però si calgués escollir, ens quedaríem amb la més petita: Paraíso. Aquí, degut a la cel·lebració de Sant Joan, a les 4:30 del matí ens van despertar amb petardos i megàfon dient: "despierten, despierten! Únanse a la fiesta! Todo el mundo a la calle! Es el día de San Juan!!!" qui els va parir...jejeje

Entre trajecte i trajecte en bus, vam coincidir amb un polític liberal, ex-Ministre de Vivenda, i ex-Secretari General de Vivenda. L'amic té 28 anys i el cotxe se li havia espatllat. Molt amablament ens va informar des del seu punt de vista de la realitat política hondurenya, on la campanya política nacional té un pressupost de 40 milions d'€, on un Embaixador Hondureny guanya 15.000$ al mes +casa+menjar+cotxe+dietes, on un polític pot pagar 1.000$ de mòbil al mes... i tot això tenint en compte que el PIB per càpita és de 2.800$ anuals... Sense comentaris.

3 Comments:

Ruchi said...

Pero us sembla bé el que heu provocat a Honduras?
Entreu, esteu una setmana, i al marxar provoqueu un cop d'estat!!!
No torneu a Barcelona, a veure si sortira al carrer en Tejero.

Tito Livio said...

O potser pitjor!!!. Segur que tornen a posar d'alcalde al Clos. AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!! QUINA POR!!!

Mireia i Marc said...

jajajajaj!!
que cabrons que sou!!!
Ara bé, crec que em preocupa més que torni el Clos, que un altre Tejero. jajajaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...