Guatemala: Mercat a Chichicastenango

4 jun. 2009

Abans que res, felicitar a una "prima" i fidel lectora del blog, que avui és el seu aniversari!!! FELICITATS VIEJAAA!!!!

Cada dijous i diumenge, la població de Chichicastenango atrau a riuades de turistes que s'acosten a visitar el mercat més gran del país. És un mercat mixte on la clientela és tant local com guiri (els locals tenen parades amb productes útils i menjar i els turistes tenim reservades les parades de souvenirs)

Encara que no es vulgui comprar, creiem que la visita val molt la pena, doncs l'espectacle de color que hi havia encara no l'hem trobat a cap altre lloc del país. Nosaltres no vam comprar res perquè no ens hi cap a la motxilla, però val la pena venir preparat per consumir perquè hi ha de tot i molt econòmic.

Per visitar Chichicastenango hi ha 2 opcions: arribar i marxar el mateix dia de mercat o passar una nit a la població (ja sigui l'anterior o la posterior). Tot i que el poble en sí no té gaires alicients més que el mercat, nosaltres ara si hi tornéssim ens hi quedaríem (creiem que val la pena veure com monten i desmonten les parades, o simplement petar la xerrada amb algun botiguer culé, jejeje)

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...